Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Atıf Bey Mah. Çolak Molla Mümin Hoca Sok. No: 22 / A Gaziemir / İzmir

02322717979

http://www.moskobilgisayar.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (52.15.147.20) ile birlikte kayıt edilecektir.

Mosko Bilgisayar hakkında;

Mosko Bilgisayar firması uzman kadrosuyla Bilgisayar ( Masaüstü) tamir ve bakım, Laptop tamir ve bakım , tablet tamir bakım servisi ve cep telefonu tamir olmak üzere 2006 yılından beri İzmir ilinde ikamet eden kişisel ve kurumsal müşterilerine kaliteli hizmet ve profesy


Mosko Bilgisayar kurulduğu günden bugüne kurumsal olarak faaliyet gösteren işletmelerin bilgisayar tamir, bakım ve servis anlaşmalarıyla (7 gün 24 saat) en hızlı şekilde yerinde teknik servis desteği ile hizmet sunmaktadır. Aynı zamanda bireysel olarak'da hizmet sunmaktadır.


Mosko Bilgisayar olarak siz değerli müşterilerimize İzmir ilinde her semte bilgisayar, notebook, tablet, cep telefonu, Anakart tamiri, ekran değişimi, veri kurtarma hizmetlerinin yanı sıra web tasarım hizmetleri ile de kaliteli çözümler sunmaktadır.


Firmamız Cep telefonu tamiri konularında yürüttüğü titiz çalışma ve garantili işlemler ile bizi tercih eden müşterilerimize her zaman kaliteli hizmetin yanı sıra büyük bir güven vermiştir. Kullandığımız yedek parçalar orijinal ürünler olduğundan tekrar aynı sorunu yaşamanız çok az görülmektedir. Yan sanayi veya kalitesiz ürünler kullanarak sizleri mağdur etmek firmamızın kuruluş amaçları arasında asla yer almamaktadır.


Firmamız 2006 yılından beri siz değerli müşterilerimizin zamanını önemsiyor ve yerinde teknik destek hizmeti sunuyoruz. Sizlere bir telefon kadar uzağız. Bizimle tanışmak ve bu ayrıcalıklı hizmetten faydalanmak istiyorsanız hemen iletişim kanallarında yer alan telefon numaralarından bizlere ulaşarak servis talebinde bulunabilirsiniz.

Sektöre göre : Bilgisayar servis firmaları , Bilişim sektörü firmaları ,

Semte göre : Gaziemir Bilgisayar servis - Gaziemir Bilişim sektörü -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası