Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Kültür Mah. 1437. Sok. No: 20 / 3 Alsancak / İzmir

02324022282

http://www.druatolye.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.16.67.13) ile birlikte kayıt edilecektir.

Düş Renkli Uçurtmalar hakkında;


Hakkımda

İktisat mezunuyum. Uzun yıllar boyunca Kurumsal firmalarda Müşteri İlişkilerinde görev aldım. Kariyerimde ilerlerken bana başarıyı getirenin gözlem yeteneğim ve insanları mutlu etmek için gösterdiğim içten çaba olduğunu fark ettim. Eğitim ve iş yaşantım boyunca her zaman başarılı olmak için çalıştım ve içimdeki öğrenme isteği hep artarak devam etti.
Ayşe Kulin'e ait güzel bir söz ve özdeşleşiyor aslında benim başlangıç hikayem. 'Dünyanın en güzel hissi, birinin yüzündeki gülümsemenin sebebi olduğunu bilmektir.' Benim yaşamımda aynen böyle oldu. Beni ne maddi kazançlar ne de derecelendirilmiş başarılar, insanlara yardımcı olduğumu hissettiğim zamanlardaki kadar mutlu etmedi.
Yaşam koçluğu ve Danışmanlık için yaşam koçluğu, öğrenci koçluğu, kariyer koçluğu,profesyonel aile koçluğu, profesyonel aile danışmanlığı, profesyonel Eğitim Danışmanlığı, NLP, bireysel psikoloji, çevre psikolojisi, kadın psikolojisi, Tükenmişlik sendromu ve profesyonel Danışmanlık gibi uluslararası geçerliliğe sahip birçok eğitim aldım.
Çalıştığım kurumsal firmalarda da insan ilişkileri ve kişisel gelişimle ilgili bir çok eğitim ve seminere katılma fırsatı buldum.
Ancak kişisel düşüncem, bir yaşam koçunda olması gereken özellikleri taşımayan birinin alacağı eğitim,sesi güzel olmayan birinin alacağı Şan eğitiminden öteye geçemez.
Gün geçtikçe saygınlığı Artan bu meslekte özellikle durugörüm sayesinde fark yaratmayı ve gülümseyen yüzlere yenilerini katmayı hedefliyorum.

Sektöre göre : Aile Koçluğu firmaları , Öğrenci Koçluğu firmaları , Kişisel gelişim kursu firmaları , Yaşam koçluğu firmaları , Kişisel gelişim firmaları , Hizmet sektörü firmaları , Eğitim sektörü firmaları ,

Semte göre : Alsancak Aile Koçluğu - Alsancak Öğrenci Koçluğu - Alsancak Kişisel gelişim kursu - Alsancak Yaşam koçluğu - Alsancak Kişisel gelişim - Alsancak Hizmet sektörü - Alsancak Eğitim sektörü -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası