Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.148.115.202) ile birlikte kayıt edilecektir.

Özel Mediderm Polikliniği hakkında;

Hakkımızda

İzmir Alsancakta hizmet veren Özel MediDerm Polikliniğinde tek amacımız tüm üyelerimizin sağlıklı koşullarda ve en hızlı sonucu almasıdır. Polikliniğimizde Dermatoloji Uzmanı ve tüm Doktorlarımız tam gün çalışırlar.

Lazer Epilasyon son derece ciddiye alınması gereken tecrübe gerektiren tıbbi bir uygulamadır.ve Herkesin gerçekten lazer epilasyondan tedavi edilme olasılığının olup olmadığını hızlı bir şekilde öğrenmelerinin çok yararlı olacağını düşünüyoruz.Bu nedenle 18 yaşını dolduran ve Lazer Epilasyona başlamayı düşünen tüm üyelerimizin MediDerm 80 Saniye Testi'ni gelmeden önce mutlaka uygulamalarını istiyoruz.

Polikliniğimizde üyelerimize lazer epilasyon sonrası ticari kozmetik krem satışı yapılmamaktadır. Bu tür yaklaşımların çoğunluğunun gereksiz olduğunu düşünmekteyiz.Bu nedenle Lazer Epilasyon Sonrası gerçekten tıbbi ihtiyaç olduğu taktirde sadece medikal ilaç yada güneş koruyucu reçetesi yazılmaktadır.

Polikliniğimizde yeni başlıyan üyelerimize Tüm Vucut Kampanyası yada diğer bitene kadar adı altında uygulamalarımız yoktur.Yeni gelen üyelerimize herzaman koltuk altı yada özel bölge gibi küçük bölgelerle başlamalarını ve sonuç aldıkça diğer alanlara geçmelerini önermekteyiz.

Sektöre göre : Poliklinik firmaları , Anti Aging firmaları , Estetik firmaları , Epilasyon firmaları , Güzellik salonu firmaları , Lazer epilasyon firmaları , Güzellik ve Bakım firmaları , Sağlık sektörü firmaları ,

Semte göre : Alsancak Poliklinik - Alsancak Anti Aging - Alsancak Estetik - Alsancak Epilasyon - Alsancak Güzellik salonu - Alsancak Lazer epilasyon - Alsancak Güzellik ve Bakım - Alsancak Sağlık sektörü -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası