Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

65 / 18 Sok. No: 4 / C Karabağlar / İzmir

02322596858

http://www.enustbilisim.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (18.223.195.101) ile birlikte kayıt edilecektir.

Enüst Bilgi Teknolojileri hakkında;


Hakkımızda
Bilgi teknolojileri dünyasındaki yenilikleri, dünyayla eş zamanlı olarak takip eden EBT, çalışmalarını bu yönde devam etmekte ve müşterilerine hayatı kolaylaştıran, zaman kazandıran, katma değerli, yenilikçi bilgiye kolayca ulaşmayı sağlayan hizmetler ve ürünler sunmaktadır.

Vizyon; Kişi yeteneklerine ve yetkilendirmenin önemine inanan ve buna uygun iş ortamını oluşturan, açık iletişim, iş ahlakı, dürüstlük ve kaliteyi asil değer olarak benimseyen bir firma olarak tercih edilen iş ortağı olmak.

Misyon; Dünyadaki tüm teknolojik yenilikleri izleyerek, yerel ve uluslar arası müşterileri için üst düzey bir müşteri memnuniyeti yaratmak.

Şirket tarihçesi

Erdem Enüst tarafından 2013 yılında kurulan Enüst Bilgi teknolojileri, kurucunun IT sektöründe kazanmış olduğu deneyimi ve profesyonelliği hizmet verdiği firmalarda yaptığı işlere yansıtarak kısa zamanda önemli ve çarpıcı referanslar elde etmiştir. Özellikle eğitim, veri tabanı, danışmanlık, bilgi sistemleri, yazılım ve donanım alanlarında bireysel ve kurumsal müşterilerine kayda değer hizmetler sunmuştur.

Sektöre göre : Yazılım firmaları , Bilişim firmaları , Bilgisayar servis firmaları , Bilişim sektörü firmaları ,

Semte göre : Karabağlar Yazılım - Karabağlar Bilişim - Karabağlar Bilgisayar servis - Karabağlar Bilişim sektörü -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası