Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Balkapanı Sok. Ersoy Han Kat: 3 No: 16 Fatih / İstanbul

02125224589

http://www.selinkagitcilik.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.21.244.137) ile birlikte kayıt edilecektir.

Selin Kağıtçılık Ambalaj hakkında;

Hakkımızda

Selin Kağıtçılık 1986 yılında Serkan Karakaya tarafından kurulmuştur. Gıda, kozmetik ve hijyen sektörlerinin taleplerini karşılamak üzere yurtdışından devamlı olarak ithal ettiğimiz flexible ambalaj malzemeleriyle kurulduğu ilk günden itibaren dürüstlükten taviz vermeden büyümeye devam etmektedir.

Firmamızın Almanya'da 1200 m2 ve İstanbul'da 1000 m2 kapalı depolarında müşterilerimizin istediği ambalaj malzemeleri stoklanmakta ve müşterimizin istediği zamanda İstanbul içine kendi aracımızla ve tüm Türkiye'ye kargo ve ambar yoluyla en kısa zamanda ulaştırmak temel prensibimizdir.

Satışını yapmakta olduğumuz ürünlerimiz genelde bobin halinde olup müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda, bobinler farklı ebatlara dilinebilmekte veya ebat haline de dönüştürülebilmektedir.

 

Misyonumuz;

Yılların kazandırdığı bilgi ve tecrübeyle dürüstlük ve kaliteden ödün vermeden sektörünün en iyileri arasında olan yerimizi korumak ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaktır.

 

Vizyonumuz;

Müşterilerimizin flexible ambalaj malzemeleri taleplerini karşılamak için tutkuyla çalışırız.

Sektöre göre : Kozmetik firmaları , Ambalaj sanayi firmaları , Kağıt sanayi firmaları , Sanayi firmaları , Alışveriş firmaları ,

Semte göre : Fatih Kozmetik - Fatih Ambalaj sanayi - Fatih Kağıt sanayi - Fatih Sanayi - Fatih Alışveriş -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası