Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Des Sanayi Sitesi 107 Sok. B14 Blok No: 2 Ümraniye / İstanbul

08508110418 - 02166601305

http://www.ekinendustriyel.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.129.11.20) ile birlikte kayıt edilecektir.

Ekin Endüstriyel hakkında;

Ekin Endüstriyel 2005 yılında Gıda ve içeçek ,enerji ,ilaç ,sanayi ve proses ,hvac ,endüstri ,denizcilik ve jeotermal , sektörlerine uzun soluklu mühendislik hizmetleri sunmak için plakalı, lehimli ve borulu eşanjör gibi ısı transfer ürünleri, boyler, paslanmaz tanklar , akümülasyon tankları , genleşme tankları, denge kapları, hava ayırıcılar ve tortu tutucular gibi basınçlı kaplar , daire giriş istasyonları , ısı istasyonları, pastörizatörler gibi paket sistemler ve pompa çeşitlerinin üretim ve satışını yaparak , hayallerinin peşinden gitmeye devam etti, kuruluşundan kısa bir süre sonra, yeni, yerli ve uzun soluklu çözümler üretmek adına tamamen Türk Mühendisleri tarafından Türkiye'de üretilen M.I.T (Made in Turkey) marka plakalı ısı eşanjörü ile Türkiye'de ısıtma soğutma adına bir ilk gerçekleştirerek mühendislik çözümleri üretmeye başladı

MIT marka eşanjörlerin ; Ekonomik ve sağlam olması, geniş servis ve bayilik ağına sahip olması, kolay temizlenebilmesi, uluslararası standartlara uygun olması, çok yüksek verimlilikle ısı transferi yapması ve en önemlisi Türk mühendisler tarafından bütün ayrıntılarıyla Türkiye'de üretilmesi gibi önemli özelliklerinden dolayı Ekin Endüstriyel tarafından üretilen Made in Turkey yani MIT, plakalı ısı eşanjörü kısa sürede Isıtma soğutma alanında öne çıkarak akla gelen ilk isim olmayı başardı.

Bununla yetinmeyen Ekin Endüstriyel ısı transfer ürünleri , basınçlı kaplar ,sıvı transfer ürünleri ve paket sistemleralanında yaptığı inovatif tasarımlarla dikkat çekerek dünya pazarına katkıda bulundu. Üretim aşamasında kaliteyi ve dayanıklılığı esas alan MIT markalı ürünler sektördeki diğer ürünlerden sıyrılarak en çok tercih edilen marka oldu.

Mühendislik çözümleri sunmak adına hiç durmayan Ekin Endüstriyel Türkiye'nin ilklerini gerçekleştirdi , Daha sıcak binalar ve tesisler için eşanjör ve tank ekipmanlarını ,daha sorunsuz sıvı transferi için pompaları , daha hijyenik çözümler için pastörizatörleri ve kusursuz ısıtmak için ısı istasyonlarını tasarladı ve üretti.

Ailelerimize ve yeni nesillere sıcak bir dünya sunmak adına ,başarıya ürünleriyle adım adım tırmandı. Çünkü ; Bütün ürünleri tek bir neden için doğmuştu .

MIT yeni nesillere yaşanılabilir bir dünya sunacaktı...

Ekin Endüstriyel

Yeni Nesil Mühendislik

Sektöre göre : Isıtma ve Soğutma firmaları

Semte göre : Ümraniye Isıtma ve Soğutma

 

"İstanbul Ümraniye Isıtma Ve Soğutma" firmaları

Diğer tüm kayıtlı İstanbul Ümraniye Isıtma ve Soğutma firmaları

 

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası