Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Ticaret Cad. No: 151 Giyimkent / Esenler / İstanbul

08503023860 - 02129093460 - 02125365160 - 02166063460

http://www.turhalnakliyat.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (18.216.24.243) ile birlikte kayıt edilecektir.

Turhal Nakliyat hakkında;

Hakkımızda

Turhal Nakliyat Ve Taşımacılık Hizmetleri, 1990 Yılında Ev, Ofis, Büro Vb. Nakliyat Ve Taşımacılık Uygulamalarında En Iyi Hizmeti Verebilmek Için Istanbulda Kurulmuştur. Dünya Teknolojilerini Yakından Takip Eden, Lojistik Altyapısını Sürekli Yenileyen Firmamız, Genç, Tecrübeli Ve Özel Eğitimli Personelden Oluşan Uzman Kadrosu Ile, Müşterilerine Daima En Iyi Hizmeti En Güvenilir Şekilde Sunma Gayreti Içerisinde Bulunmaktadır. Müşteri Memnuniyetini Kendine Ilke Edinmiş Firmamız, Taşımacılığını Gerçekleştirdiği Tüm Eşya Veya Ürünleri Sigorta Altına Almaktadır. Web Sitemizi Veya Sabit/Gsm Telefon Numarlarımız Ile Bize 7/24 Ulaşabilmeniz Mümkündür. Nakliyat Ve Taşımacılık Sektöründe Kaliteli Hizmet Anlayışı Ile Çalışmalarımıza Tüm Hızımızla Devam Etmekteyiz. Bizi Tercih Ettiğiniz Için Değerli Müşterilerimize Şimdiden Teşekkür Ederiz..

 

Misyonumuz

Turhal Nakliyat Olarak; Müşterilerimizin Bütün Hak Ve Hukuklarına Saygı Duymak, Avrupa Standartlarına Uygun Kaliteli Ve Yüksek Düzeyde Hizmet Vererek, Müşterilerimizin Rahatlığını Ve Memnuniyetini En Üst Düzeye Çıkarmak, Insanların Özel Hayatına Hitap Eden Uygulamalar Da Müşteri Odaklı Taşıma Hizmeti Vermek, Sektörümüz De Ki Uygulamaların Ve Teknolojilerin Ilk Uygulayıcısı Olmaktır. Bu Hedefdeki En Büyük Dayanağımız Eğitimli Ve Görev Bilinçli Personel Kaynağımızdır.

 

Vizyonumuz

Turhal Evden Eve Nakliyat Olarak; Müşterilerimizin Beklentilerine Ve Gereksinizmlerini Takip Ederek En Doğru Çözüme Kavuşturmak, Kişilerin Iş Yaşamı Ve Özel Yaşamına Kolaylaştırıcı Ve Zenginleştirici Katkıda Bulunmak, Müşterilerimizin Memnuniyetini Yükseltmek, Uzman Ekibimizle Taşımacılık Uygulamalarında Hızlı Ve Güvenilir Bir Şekilde Hizmet Vermektir.

Sektöre göre : Lojistik firmaları , Nakliyat firmaları , Şehiriçi Taşımacılık firmaları , Lojistik ve nakliyat firmaları ,

Semte göre : Esenler Lojistik - Esenler Nakliyat - Esenler Şehiriçi Taşımacılık - Esenler Lojistik ve nakliyat -

 

"İstanbul Esenler Lojistik" firmaları

  • Ruslink Lojistik

    Tel : 02125180606 Web : http://www.ruslink.com.tr/ Adres : Oruç Reis Mah. Giyimkent Sit. 6. Sok. No: 13 / 15 Esenler

    Sektör : Uluslararası taşımacılık,Lojistik,Lojistik ve nakliye


  • Cf Lojistik

    Tel : 02124384766 Web : http://cflojistik.com/ Adres : Oruçreis Mah. Giyimkent Cad. No: 58 / A - 60 / A Esenler

    Sektör : Lojistik,Uluslararası taşımacılık,Nakliyat,Lojistik ve Nakliye


Diğer tüm kayıtlı İstanbul Esenler Lojistik firmaları

 

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası