Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Doğu Sanayi Sitesi 11.blok No:12 / İstanbul

02126536468

http://www.elsokimya.com

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.145.153.86) ile birlikte kayıt edilecektir.

Elso Kimya Sanayi Ve Ticaret A.ş. hakkında;

Elso Kimya San. ve Tic A.Ş. 1949 yılında kurulmuş olup, 1967 yılında uçan yağlar, kozmetik ve endüstriyel esanslar ile toz ve likit halde besin aromaları üretimine başlamıştır.

Yıllar içinde farklı meslek ve ürün mümesilliklerini de portföyüne ekleyen Elso Kimya metalik pigmentlerde AVL Metal Powders, sedef tozlarında Pritty Pearlescent Pigments ve sim ve payet tozlarında (Glitter) Shantou Jingcai Arts & Crafts Co. Ltd. firmalarının Türkiye temsilcileri ve ana distribütörleri olarak hizmet vermeye devam etmektedir. 

Firmamızda başta Ar-Ge/Kalite Kontrol ve Satış/Pazarlama ve Aplikasyon departmanlarımız olmak üzere tüm departmanlarımızda müşteri memnuniyeti odaklı bir hizmet anlayışı sürdürülmekte ve ISO 9001, ISO 22000, Helal ve GMP sertifikalı üretim tesisimizde müşterilerimize en son teknoloji ve trendlerle hizmet verilmektedir. 

60 yıldan fazla bir sürede oluşmuş tecrübe ve bilgi birikimleri ile 'müşteriyi sadece müşteri' olarak görmeyen, dostane ilişkiler çerçevesinde temaslarda bulunup gerektiğinde de teknik yardıma hazır bir anlayışla çalışmaktayız. 

Elso Kimya alıcının sorunlarını çözümleyip her görüşmeden memnun ve güler yüzlü ayrılmasını sağlayarak her müşteriyi sadık müşteri portföyüne katmak arzusundadır. 

Misyonumuz 

Yakın coğrafyalarda bölgesel bazda marka bilinirliğini oluşturmuş aroma ve esans kullanıcısı şirketlerin ilk akla gelen iş ortağı olmak 

Değerlerimiz 

  • Sürekli Gelişim
  • Kalite Odaklılık
  • Müşteri Odaklılık
  • Ekip Çalışması

Sektöre göre : Kimya sanayi firmaları , Esans firmaları ,

Semte göre : Bahçelievler Kimya sanayi - Bahçelievler Esans -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası