Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Bahçeşehir 1. Kısım Mah. Vali Recep Yazıcıoğlu Cad. Nilüfer Çayı Sok. Villa 5 No: 10 Başakşehir / İstanbul

02126080070

http://www.liftart.com.tr/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (18.226.187.24) ile birlikte kayıt edilecektir.

Liftart Kaliteli Yaşam Ve Asansör Sistemleri hakkında;

Kurumsal

Kurumsal Kimlik: LiftArt Kaliteli Yaşam ve Asansör Sistemleri Ltd. Şti.

1958 yılında Ali Süreyya tarafından kurulan ilk firmamız önceleri mobilya üretmekteyken zaman içerisinde asansör sistemleri, transpalet, el forklifti gibi taşıma ve kaldırma makinaları üretmiş ve özellikle asansör konusunda uzmanlaşmıştır.

Erişebilirlik konusunda öncelikli çalışmalar yaparak, yaşlı, bedensel engelli, kilolu kişilerin erişebilirliğini sağlamak, yaşam kalitelerini yükseltmek amacı ile en uygun çözüm için gerekli alet, ekipman, makine ve cihazların üretimini, ithalatını ve satışını yapan, aynı zamanda bu konularda profesyonel danışmanlık da veren şirketimiz; engelliler konusunda ayrım yapılmaması, herkes gibi engellilerin de haklarının olduğu ve bu haklara sahip olmaları için birlikte hareket edilmesi ve herkesimin bu konuda eğitim alması gerekliliği gerçeğinin de bilinciyle engelli olsun olmasın tüm insanları bilgilendirmek ve bilinçlendirmek konusunda da büyük çaba sarf etmekte ve bunu bir görev kabul etmektedir.

Asansör konusundaki üretimlerine ek olarak Aqualift Havuz Asansörünü de bu amaçla; havuza girmekte zorlanan kilolu, yaşlı veya engelli insanların havuza girişlerini kolaylaştıracak olan Aqualift Havuz Asansörünü Türkiye'de ilk defa üretmis ve patentini almıştır. Gelen talepler doğrultusunda ürün yelpazesini hızla geliştirmiş ve ihtiyaç duyulan bir çok ürünü engellilerin kullanımına sunmuştur.

Hasta transfer sistemleri, hasta taşıma liftleri, hasta transfer tahtaları, yatak tutunma barları, tekerlekli sandalyeler, engelli tutunma barları, baston ve yürüteçler Aqualift'ten sonra Liftart'in ürettiği diğer ürünlerdir.

Liftart, özellikle merdiven koltuk asansörleri, engelli asansörleri, engelli araç sistemleri, engelli transferi ve mobilite konusunda uzmanlaşmış Türkiye'deki ilk ve tek firmadır.

Engelli ürünlerinin yanında otellere yönelik engelli odası ekipmanları ile havuz ekipmanlarının yanı sıra hastane ekipmanları ve rehabilitasyon merkezi ekipmanları da ürün yelpazesi içerisinde bulunmaktadır.

Liftart engellilerin yaşam standartlarını yükseltmeyi ve bu amaçla ihtiyaç duyulan ürünleri en yüksek kalitede ve uygun şartlarda sunmayı kendine misyon edinmiştir.

Vizyonumuz, engellilerin yaşam standartlarının yükseltilmesi ve engellerin aşılması konusunda danışılan, güvenilen, tüm yaşlı ve engellilerin yaşamına fark ve renk katan bir şirket olmaktır.

Ürettiğimiz, sattığımız tüm ürün ve hizmetler ile tüm çabalarımız, müşterilerimizin konforunu sağlamak, yaşamlarını kolaylaştırmak ve yaşam kalitelerini artırmak içindir.

Her zaman "kaliteli, konforlu ve güvenli" yaşamanız dileğiyle.

Liftart

Kalite | Konfor | Güven... 1958'den beri

Sektöre göre : Asansör firmaları , İnşaat sektörü firmaları ,

Semte göre : Başakşehir Asansör - Başakşehir İnşaat sektörü -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası