Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Selamiçeşme Mah. Bağdat Cad. No: 157 Kadıköy / İstanbul

02126891011

http://www.sekaantika.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.17.187.116) ile birlikte kayıt edilecektir.

Seka Antika hakkında;

Seka Antika Eşyalar
Firmamız antika alanlar olarak, geçmişe dair birçok eksi kalıntılar her zaman daha fazla değerleri kazanmaktadır ve bu anlamda da bu sistem üzerinde tutkusu yüksek olan birçok kişi mevcuttur. Sizler de eğer ki eskiye dair birçok kalıntıları satmak ve satın almak isterseniz eğer sitemiz üzerinden artık kendi zevkinize göre koleksiyonunuza uygun olan antikalara sahip olabilir bu anlamda da antika alanlar konusunda da sitemiz üzerinden sizler de artık satışlarınızı da gerçekleştirebileceksiniz. Eski eşyaları sevenler için ve bulduğunuz eskiye dair eşyaları da antika değerinde satış yapmak adına sizler de sitemizden yararlanabilecek daha uygun kendi değer fiyatına da birçok antikalarınızı antika alanlara satabileceksiniz.


Antika Eşyalar Alanlar
Koleksiyonların bu tutkulu alışkanlıklarına sizler de artık katkı sağlayabilecek tarihi birçok eşyaları da antika eşyalar alanlar tespit ederek daha iyi bir değer fiyatına satış yapabileceksiniz. Birçok değerli süs eşyaları kapsamında son derece antik ve tarihsel birçok obje ve ürünler çerçevesinde web sitemiz kapsamında bir bu bağlamda ki antik süs eşyaları ve objeler ile sizlerin kişisel müzelerinizi evinizin bir köşesinde bu tarihsel nesnelere yeniden can verebilirsiniz ve antika alanlar olarak bize ulaşabilirsiniz.

Sektöre göre : Alışveriş firmaları

Semte göre : Kadıköy Alışveriş

 

"İstanbul Kadıköy Alışveriş" firmaları

  • Estetik Fiyatları Saç Ekimi Burun Estetiği

    Tel : 02163721713 Web : http://www.xn--estetikfiyatlar-mlc.com Adres : Bağdat Caddesi Mürüvvet Apt.461/3-4 Suadiye - İstanbul / Kadıköy

    Sektör : Liposuction,Zayıflama,Meme estetiği,Burun estetiği,Karın Germe,Dolgu uygulamaları,Dudak Dolgusu,Dudak Dolgunlaştırma,Yanak Dolgusu,Dolguyla Kırışıklık Giderme,Dolguyla Yüz Germe,Işık Dolgusu,Dolguyla Cilt Gençleştirme,Dolguyla Yüz Estetiği,Botoks,Botoksla Terleme Tedavisi,Botoksla Migren Tedavisi,Botoksla Kaş Kaldırma,Botoksla Kırışıklık Giderme,Botoksla burun kaldırma,Kozmetik,Estetik,Saç ekimi,Güzellik ve bakım,Alışveriş,Dolgu ve botoks


  • Özkal Plaket

    Tel : 02163464852 Web : http://www.ozkalreklam.com/ Adres : Osmanağa Mah. Pavlonya Sok. Şan Apt. No: 10 / C Kadıköy

    Sektör : Hediyelik eşya,Alışveriş,Hizmet sektörü


Diğer tüm kayıtlı İstanbul Kadıköy Alışveriş firmaları

 

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası