Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Alemdağ Cad. Koyunlu İş Merkezi No: 105 Kat: 6 D: 11 Ümraniye / İstanbul

02163162563

http://mekayangin.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (18.226.177.216) ile birlikte kayıt edilecektir.

Meka Yangın hakkında;

Tedarikçiler ve müşteriler ile karşılıklı güven temelinde kurulan ilişkiler sayesinde stoklarındaki ürün yelpazesini genişletmiş, sektörde uzman bir firma olduğunu kanıtlamıştır. Meka Yangın, faaliyetlerini sürdürmekle kalmamış, faaliyet alanlarını genişletmiştir. Uzman kadromuzla, yangın korunum sistemleri ile ilgili ihtiyaç görülen malzeme temini ve montaj işlerinin yanı sıra, danışmanlık, projelendirme gibi hizmetlerimiz ile zaman ve güveni esas alarak, büyüyen ve gelişen yapı sektörüne kalite ve güvenlik sunmaktan gurur duyuyoruz Sektörümüzde kalite ile özdeşleşmek hedefi doğrultusunda; Sağlıklı müşteri ilişkileri kurmak ve müşteri sorunlarını zamanında karşılamak, geleceğe yönelik sonuçları ve teknolojik gelişmeleri öngörerek hedef belirlemek, çalışanlarımızın sistemli ve disiplinli çalışacağı ortam sağlamak ve çevreye faydalı olmak, çalışanların memnuniyeti ve sürekli eğitimi, mevcut durumumuzu korumakla yetinmeyip her noktada sürekli iyileşmeyi temel felsefemiz olarak belirlemek,

VIZYON

Müşteri memnuniyetini, karşılıklı ilişkilerde güveni sağlamak ve siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda kaliteli ve ekonomik ürünlerle yangın malzemelerini ihtiyaçlarınızı en mükemmel şekilde karşılamayı ilke edinen Meka Yangın disiplinli, teknik açıdan profosyonel ve güleryüzlü personeli ile daima en iyi hizmet anlayışıyla çalışmak ve Yangın sektöründe hizmet veren firmalar arasında güven duyulan lider bir firma olmak. Tek amacımız var. Müşterilerimize mümkün olan en iyi hizmeti sunmak..
MISYON

Müşterilerine zamanında, rekâbetçi fiyatlardan mümkün olan en üst düzeyde bir hizmet kalitesi ile malzeme temin etmek, Proje ve ürün tasarımcılarına işlerini kolaylaştıracak, verimliliklerini arttıracak destek vermek, Teknolojik gelişmelerin en önünde durarak bu gelişmelerden müşterilerinin yararına bilgi yaymak, Projelerde hizmet alan ve verenleri buluşturmak, danışmanlık ve eşgüdüm hizmetleriyle, genel ekonomiye ve teknolojik üretim alanına katkıda bulunmak, Temiz ve duyarlı işyerleri ve çevre yaratarak çalışanlarının mutluluğunu temin etmek, Sürekli büyüme ile çalışanlarına gelişme prespektifi vermek, müşterilerine sürekli verimlilik artışı temin etmek.

Sektöre göre : Yangın söndürme sistemleri firmaları , Makine sanayi firmaları ,

Semte göre : Ümraniye Yangın söndürme sistemleri - Ümraniye Makine sanayi -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası