Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Şirinevler Mah. İncesu Sok. No: 9 / 5 Bahçelievler / İstanbul

02126039666

http://www.ersaneryilmaz.net/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.145.153.86) ile birlikte kayıt edilecektir.

İstanbul Müşavirlik Smmm Ersan Eryılmaz hakkında;

İstanbul Mali Müşavirlik

İstanbul Mali Müşavirlik Ofisi , İstanbul başta olmak üzere, Türkiye'nin her yerinde, firmalara ve yabancı yatırımcılara muhasebe ve finansal hizmetler, vergi yönetim hizmetleri, muhasebe danışmanlığı ve denetimi, şirket kurulum danışmanlığı, bordrolama hizmetleri ve yatırım danışmanlığı hizmetleri sağlamaktadır.

İstanbul Mali Müşavirlik kurucusu Serberst Muhasebeci Mali Müşavir Ersan Eryılmaz, Muhasebe, Denetim , Vergi ve Eğitim alanlarında, farklı sektörlede 2004 yılından bu yana , aktif çalışmalar da bulunmuş, zaman içerisinde geliştirdiği çözüm ortaklıları ile güvenilir bir meslek mensubu olduğunu her anlamda kanıtlamıştır.

Müşterilerimize sunduğumuz danışmanlık hizmetleri, farklı sektörlerde uzmanlıkla inşa edilmiş güçlü bir veri tabanına dayanmaktadır. İstanbul Mali Müşavirlik olarak bizim temel misyonumuz , sürekli öğrenmek , araştırmak , bilgiye ulaşmak ve paylaşmaktır.

Dinamik yapımız ve çok yönlü engin tecrübelerimiz ile müşterilerimizin pahalı maliyet tuzaklarına düşmemeleri konusunda yol gösteriyor ve en uygun çözümleri üreterek, çözüm ortaklarımız ile, en uygun maliyetlerle sağlıyoruz. Ticari başarınıza sağlayacağımız katkıları öğrenmek için lütfen iletişime geçiniz.

Sektöre göre : Muhasebe firmaları , Hizmet sektörü firmaları ,

Semte göre : Bahçelievler Muhasebe - Bahçelievler Hizmet sektörü -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası