Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Mahmutbey Mah. Dilmenler Cad. No: 19 Kat: -2 Bağcılar / İstanbul

08505321512

http://toptantisortmerkezi.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (18.226.187.24) ile birlikte kayıt edilecektir.

Toptan Tişört Merkezi hakkında;

Toptantisortmerkezi.com olarak istikrarlı büyümeyle kısa sürede tekstil sektöründe öncü firmalar arasında yerimizi sağlamlaştırdık. Kaliteye önem veren şirket anlayışımızla %100 pamuk tişörtlerden polo yaka tişörtlere, penye tişörtlerden lacoste tişörtlere birçok farklı modeli en uygun fiyata baskılı ve baskısız olarak hizmetinize sunuyoruz. Kullandığımız dijital ve transfer baskı teknikleriyle tişörtleri size özel hale getiriyoruz. Tişörtler üzerine firma logosu, slogan veya istediğiniz görseli basabiliyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız kaliteli baskı yöntemlerimiz sayesinde uzun yıllar kullanabileceğiniz tişörtler üretiyor.

İstediğiniz tişört modelini ister 1 ister 1000 adet olarak hazırlayıp en kısa sürede size ulaştırıyoruz. 3.000 metrekarelik üretim alanımızda, 90 kişilik uzman kadromuzla Türkiye'nin neresinde olursanız olun baskılı ve baskısız tişörtlerimizle hizmetinizdeyiz.

Sektöre göre : Tekstil firmaları , Tekstil sektörü firmaları ,

Semte göre : Bağcılar Tekstil - Bağcılar Tekstil sektörü -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası