Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Namık Kemal Mah. Cengiz Topel Cad. Billur Sok. No: 45 Ümraniye / İstanbul

02165332229

http://www.cansayapi.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.129.208.25) ile birlikte kayıt edilecektir.

Cansa Yapı hakkında;

Cansa Yapı, 1990'lı yıllarda Faruk Candede, öncülüğünde inşaat sektöründe iç mimari üzerine çalışmaya başladı. Bir aile şirketi olan Cansa Yapı, 1995'yılında kardeşlerin bir araya gelmesiyle kurumsallaşma yolunda ilk adımı attı.
İnşaat, iç cephe ve dış cephe çalışmalarıyla Türkiye'de güvenilir bir marka haline gelen firmamız, kısa zamanda yaptığı işler ve referanslarla sektördeki yerini aldı.
Firmamız, yurtiçi ve yurtdışındaki global gelişmeleri takip ederek, sürekli kendini geliştirdi. Profesyonel bakış açısıyla, uzman ve eğitimli kadrosuyla, teknolojik altyapı ve donanımıyla üstlendiği her projede kendine özgü tarzı ve prensipleriyle müşterilerine çözüm ortaklığı sunmaktadır.

Cansa Yapı, müşterilerine hizmet sunarken, yapımı düşünülen projelerin gerekli tüm analiz ve fizibilitelerini hazırlayarak muhataplarını doğru bilgilendirmekte ve projenin başarılı olması noktasında danışmanlık vermektedir.

Faaliyet alanlarımız arasında, tüm iç ve dış dekorasyon çalışmaları, özel mimari ve tasarım uygulamaları,
toplu konut ve villa inşaatları, iş merkezleri, hastane ve sağlık kurumları, hava alanları, alışveriş merkezleri,
spor kompleksleri gibi birçok projede anahtar teslim çalışmalar yapmaktadır.

Cansa Yapı, müşteri memnuniyetine dayalı kalite politikasıyla modern yaşam alanları üretmenin gayreti içerisindedir.

Temeli insana ve doğaya saygı olan, bireyin doğallığıyla bağını koparmadan modernlik, mimari ve teknolojiden üst düzeyde faydalanmasını sağlamak ve bu sayede felsefemizi, tüm dünyaya örnek oluşturacağımızı gözden kaçırmadan yaşam pratiğine aktarmak, bilinçli ve nitelikli yapılar inşa etmek yoluyla gelecek nesillere eserler bırakarak yaşatmaktır.

MİZYON Ve VİZYON

CansaYapı, üstlendiği projelerde kaliteyi ön planda tutarak, arge departmanıyla, mimar ve mühendisler kontrolünde, iş güvenliği ve kurumsal ritüeller çerçevesinde çalışma grafiği sunmaktadır.

Firmamız yurt içi ve yurt dışında, kentsel dönüşüm projeleri,toplu konut, villa, kat karşılığı, alışveriş merkezleri, spor kompleksleri, sağlık kurumları, hava alanları, konferans salonları, fabrika, üretim tesisleri, ticaret merkezleri, residence gibi yapının tüm alanlarında hizmet sunmaktadır.

Cansa Yapı olarak, büyük çaplı konsept projelerde finans ve uygulama sıkıntısı çekmeden anahtar teslim çalışmalar yapabilmektedir.

Sektöre göre : İç Mimarlık firmaları , Dış dekorasyon firmaları , İç dekorasyon firmaları , Dekorasyon firmaları , Yalıtım firmaları , İnşaat sektörü firmaları , Mimarlık firmaları ,

Semte göre : Ümraniye İç Mimarlık - Ümraniye Dış dekorasyon - Ümraniye İç dekorasyon - Ümraniye Dekorasyon - Ümraniye Yalıtım - Ümraniye İnşaat sektörü - Ümraniye Mimarlık -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası