Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Fulya Teras / Hakkı Yeten Cad. No:11 C1-67 Fulya / İstanbul

02122155543

http://newage-clinic.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.149.232.215) ile birlikte kayıt edilecektir.

Newage Clinic hakkında;

Saç ekimine niye ihtiyaç duyulur?
İlk bakışta en çok dikkat çeken noktalardan birisi saçlarımızdır. Saçımızın kalitesi, niteliği, rengi, uzunluğu farklı farklıdır ve hepimiz farklı şekillerle ve taramalarla saçımızın farklı ve güzel görünmesi için elimizden geleni yaparız.

Saçımızın rengi, şekli, kısalığı ya da uzunluğu hayattaki duruşumuz, tarzımız, zevk ve beğenilerimiz hakkında ipuçları verir. Saçlarımızın varlığı gençlikle özdeşleşirken, yokluğu olduğumuzdan daha yaşlı algılanmamıza neden olur.

Saç dökülmesi ile karşılaşan kişi sosyal ve kültürel olarak kendini eksik hisseder ve özgüven kaybı yaşar. Bu negatif algı da bireyleri hayatın her alanında olumsuz etkiler. İşte tam da bu yüzden saçlarımız bzler için önemlidir.

Bireyler üzerindeki tüm olumsuz etkilerine karşın 50 yaşındaki erkeklerin %50'si saç dökülmesi problemi ile karşı karşıya kalır. Bu durumdan kurtulabilmek için bireyler çoğunlukla yıllar boyu süren bir çok değişik tedavi seçenekleri denerler. Maalesef medikal tedavilerle dökülen saçların yeniden çıkması medikal tedavilerle sağlanamıyor ve modern dünyamızda saç dökülmesinin bilinen en etkin tedavisi saç ekimidir.

Sektöre göre : Saç ekimi firmaları , Estetik firmaları , Dolgu uygulamaları firmaları , Güzellik ve Bakım firmaları ,

Semte göre : Şişli Saç ekimi - Şişli Estetik - Şişli Dolgu uygulamaları - Şişli Güzellik ve Bakım -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası