Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Kayışdağı Mah. Uslu Cad. Neriman Sok. No: 56 / A Ataşehir / İstanbul

02164200523

http://www.oructeknik.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.19.61.115) ile birlikte kayıt edilecektir.

Örüç Teknik hakkında;

Hakkımızda

Oruç Teknik Havalandırma, VRF, Cıty Multi ve Split sistemi uygulamaları ürün satışı, montaj, servis ve periyodik klima bakımı konusunda tecrübeli teknik kadrosu avantajı ile gerçekleştirir.
Firmamız Mitsubishi Electric Klima markasının yetkili servisi olmakla birlikte diğer tüm klima markalarının da özel ve ayrıcalıklı olarak servis hizmetini vermektedir.

Klima servisi ekibimiz klima bakım, klima montaj, klima arıza, vrf sistem alanlarında eğitimli ve deneyimli bir kadrodan oluşmaktadır.

Bu güne kadar edindiğimiz tecrübe ve bilgi birikimlerimizle sizlere en iyi hizmeti verebilmenin çabası içerisindeyiz. Seçkin bir referans listesine sahip olan firmamız kaliteli işçiliği ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile sektördeki yerini her geçen gün biraz daha sağlamlaştırmakta ve yükseltmektedir.
Kalite, güven, uygulanabilirlik ve yenilikçiliği sürekli müşteri memnuniyeti ile birlikte kendine amaç olarak seçmiştir.

 

Vizyonumuz

*Bilgili, Tecrübeli ve Dinamik bir ekip çalışması ile hızlı, rekabetçi ve müşterilerimizin beklentilerini karşılayan hizmetler üretmek,
*Hedef işimiz, bulunduğumuz bölgede montaj ve servis hizmeti verirken, müşteri taleplerini zamanında ve etkin şekilde karşılamak,
*Yüksek seviyedeki hizmet kalitemiz ve müşteri memnuniyeti ile havalandırma ısıtma ve soğutma sektöründe en iyi yere gelmek hedefimizdir.

 

Misyonumuz

*Montajını , bakımını ve onarımını üstlendiğimiz firmaların bölgemizdeki tüketici ihtiyaçlarını da göz önüne alarak montaj, yedek parça, bakım ve onarım sürecinde koşulsuz memnuniyet sağlayarak müşterilerine ulaştırmak,
*Klima sektöründeki son gelişmeleri uygulayıp , memnun müşteri oluşturmak, yenilikçi işlemlerimiz ve yüksek kalitemizle örnek bir hizmet anlayışı sunmak amacımızdır.

 

Temel Değerlerimiz

*Üstün iş ahlakı, güvenilir olmak ve dürüstlük ilkesiyle hareket etmek,
*Müşteri memnuniyetini korumak,
*Çalışanlarımıza önem vererek gelişimlerine destek olmak,
*Yenilikçi ve gelişimci olmak,
*Müşterilerimize fiyat, teknik servis, kalite ve zaman bakımından en iyi çözümler sunmak,
*Müşterilerimizin, ortaklarımızın, çalışanlarımızın, içinde yaşadığımız ve çalıştığımız toplumun takdirlerini kazanarak yaptığımız işleri en iyi şekilde gerçekleştirmektir.

Sektöre göre : Klima servisi firmaları , Servis ve bakım firmaları , Hizmet sektörü firmaları ,

Semte göre : Ataşehir Klima servisi - Ataşehir Servis ve bakım - Ataşehir Hizmet sektörü -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası