Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Akyazıı Cad. No: 48 K: 1 D: 1 Ataşehir / İstanbul

02163801551 - 02164158911 - 02122177541

http://www.onderevdeneve.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.129.208.25) ile birlikte kayıt edilecektir.

Önder Evden Eve Nakliyat hakkında;

HAKKIMIZDA
ÖNDER AYIRKAN
Önder Evden Eve Nakliyat Ve Taşımacılık Hizmetlerinde; Yılların Vermiş Olduğu Deneyim, Tecrübe , Uzman Ekipmanları ve Profesyonellikle Siz Değerli Müşterilerimizin Hizmetindedir

Avrupa Standartlarında Evden Eve Nakliye Hizmetini Gerçekleştiren Önder Nakliyat; Kalite'den Ödün Vermeden Hizmete Devam Etmektedir
Evden Eve Nakliyat Fiyatlarında da Rakipsiz Ve Uygun Fiyatlara Hizmet Veren Evden Eve Nakliyat Sektöründe Tek Firma ile kalmayıp geniş arac filosu ile hizmet vermektedir.

İstanbul Merkezli Firmamız Tüm Türkiye'de Evden Eve Nakliyat ve Taşımacılık Hizmetleri ÖNDER NAKLİYAT HİZMETLERİ Evinizi,Ofisinizi ve Değerlerinizi Taşır!

Eşyalarınızı evinizde hassas bir şekilde paketliyor, özenle taşınma işlemi gerçekleştiriyoruz. İster evden eve, ister ofis taşımacılığı olsun eşyalarınızın zarar görmesini engelliyoruz.
OFİS TAŞIMACILIĞI
Alanında uzman bir ekiple özenli olduğu kadar hızlı bir taşımacılık hizmeti almaya ne dersiniz? Ofisinizi sizin kadar önemsiyor ve ideal taşımacılık çözümleri sunuyoruz... Taşınmak sizin için artık zor değil...
Uluslararası Ev Taşıması Ev eşyalarınız için güvenli, kapalı ve hijyenik depolarımızla, sizlere depolama hizmeti de sunuyoruz.24 saat bekçili koruma ve her türlü su, sel, deprem, yangın ve hırsızlık rizikolarını kapsayan geniş kapsamlı sigortasıyla depolarımız hizmetinizdedir.

Sektöre göre : Nakliyat firmaları , Şehiriçi Taşımacılık firmaları , Lojistik ve nakliyat firmaları ,

Semte göre : Ataşehir Nakliyat - Ataşehir Şehiriçi Taşımacılık - Ataşehir Lojistik ve nakliyat -

 

"İstanbul Ataşehir Nakliyat" firmaları

Diğer tüm kayıtlı İstanbul Ataşehir Nakliyat firmaları

 

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası