Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Millet Cad. Pazartekke Sok. No: 12 Fatih / İstanbul

http://www.ilaclamailaclamailaclama.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (18.226.177.216) ile birlikte kayıt edilecektir.

Derman İlaçlama hakkında;

İlaçlama

İlaçlama ev veya iş yerinizdeki böcek, haşere ve fare gibi hayvanlarailaçlamacihazları ile kimyasal maddelerin kullanılmasına ve kimyasal maddeler sonucunda sizleri rahatsız eden tüm böcek ve haşereleri yok etmeye denilir. Böcekler sizlerinde bildiği gibi en kısa sürede üreme yaparak bulundukları yerlerde adetleri gün geçtikçe çoğalmaktadır. Bu yüzden ev veya iş yerinize yaptırmış olduğunuzilaçlamaservisinin ilaçlama sistemi sonucunda uzun bir süre böcek ve haşerelerden korunmuş olacaksınız. Sizlerde ilaçlama yaparak kurtulmak isteyebilirsiniz fakat genellikle sizlerin yapmış olduğu ilaçlama olumsuz sonuçlar vermektedir.Çünkü ilaçlama servisleri sizleri rahatsız eden böcek türlerine, sayılarına ve ilaçlama yapılacak olan sahayı inceleyerek kullanılacak olan ilaçlara karar vermek için gerekli eğitime ve tecrübeye sahiptirler. Özellikle bebek ve çocuk olan evlerde kullanmış olduğunuz ilaçlara çok dikkat etmelisiniz. Kullanmış olduğunuz ilaçlarda kesinlikle tarım ilacı olmamalıdır. Tarım ilaçları açık araziye göre imal edildiği için kapalı alanlarda uygulandığında sizleri çok rahatsız edecektir.

İlaçlama Servisi

İlaçlama servisi olarak sizlere 7/24 saat hizmet vermekteyiz.İlaçlama servisi ve ilaçlama firması arıyorsanız doğru adrestesiniz. Çünkü sizlere vermiş olduğumuz ilaçlama hizmetinde kullanmış olduğumuz ilaçlarımız kaliteli ve sağlık bakanlığından onaylı markalı firmaların ilaçlarıdır. İlaçlama servisi için sizlere sadece bir telefon kadar yakınız Vermiş olduğunuz adresinize en kısa zamanda gelerek ilaçlama hizmeti vermekteyiz. İlaçlama servisimizden sonra ilaçlama personellerimizin sizlere vereceği uyarıları dikkate aldığınızda ilaçlama servisimizden memnun kalacaksınız. Örneğin ilaçlama yapıldıktan sonra çok ıslak olmayarak şekilde bir temizleme yapılmadığında veya ilaçlama sonrası en az 3-4 saat ilaçlama yapılan sahanın kapalı tutulması gibi uyarıları ciddiye aldığınızda ilaçlama servisimizden memnun kalacaksınız.

 

Sektöre göre : İlaçlama firmaları , Çevre Koruma firmaları , Sağlık sektörü firmaları ,

Semte göre : Fatih İlaçlama - Fatih Çevre Koruma - Fatih Sağlık sektörü -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası