Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Yıldırım Beyazıt Cad. Zafer Mah. Gümüş Sok. No: 18 / 1 Bahçelievler / İstanbul

02124510134

http://www.okyanusservis.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (18.226.177.216) ile birlikte kayıt edilecektir.

Okyanus Servis hakkında;

Bakım hizmeti olarak her türlü ihtiyacınızı karşılamaktayız. Uzman ekiplerimiz yaptıkları titiz işlerle memnuniyetinize taliptir. İşin iyi yapıldığı verilen garantiden anlaşılır. Kimse güvenmediği bir işe garanti vererek sermayesini tehlikeye atmaz. Günün her saati ulaşabileceğiniz servisimiz kesintisiz ve hızlı hizmet vermektedir.

Teknik servisimiz tüm klimaların montajı, bakımı, tamir ve onarımını yapmaktadır. Tanınmış birçok marka ile birlikte çalışmaktadır. Siz müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyat seçenekleriyle de hizmet vermektedir. Klima servisimizin hizmetleri arasında; klima bakım onarım, hava perdeleri, ısı pompaları, pervaneler vb. yedek parça ve tamirleri de yer almaktadır. Klima tamir sektörünün en büyük sıkıntıları arsında yer alan farklı markalardaki yedek parça sıkıntısıdır. Firmamız sizin bu tür sorunlarla karşılaşmayacağınızı temin eder, hizmet öncesi ve sonrası tüm istek ve şikayetlerinizi dikkate alır. Konumunda güçlü referanslara sahip, alanında ün yapmış, marka çeşitliliği ile sorunsuz bir hizmet sunmaktayız.

Sektöre göre : Klima Servisi firmaları , Servis ve bakım firmaları , Elektrik firmaları , Elektronik firmaları , Elektrik Enerji firmaları , Hizmet sektörü firmaları ,

Semte göre : Bahçelievler Klima Servisi - Bahçelievler Servis ve bakım - Bahçelievler Elektrik - Bahçelievler Elektronik - Bahçelievler Elektrik Enerji - Bahçelievler Hizmet sektörü -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası