Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

İvedik Osb 1468. Cad. 2264. Sok. No: 2 Yenimahalle / Ankara

03123952797

http://www.cevretasarim.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (18.226.187.24) ile birlikte kayıt edilecektir.

Alp Park hakkında;

Hakkımızda
ALP FISKİYE SİSTEMLERİ PARK TASARIM LTD.ŞTİ kurulduğu günden itibaren , insanların ortak yaşam alanlarında gerekli olan ürünler imal etmektedir. İmal etmiş olduğumuz bu ürünler , yaşam kalitesini , ve çevre güzelliğini beraberinde getirmektedir..

İnsanlar yaşam alanlarını seçerken , her türlü sosyal aktivitenin de bulunduğu , rahat yaşayabileceği ve güzel gördükleri alanları tercih ederler. Kentleşmenin de bir adımı olan parklar , sosyal yaşantının da gereklerindendir. Parklarda gerekli olan , çocuk oyun grupları , fıskiye sistemleri , açık alan spor aletleri , kamelya , pergola , bank , piknik masası , çöp kovası gibi park ekipmanları firmamızda üretilip . belirtilen alana montajı yapılarak , gecikmeden zamanında , alıcıya teslim edilmektedir. Malzeme tesliminden sonrada, firmamız her zaman güvenilir ekibi ile sizlerin yanında olmaya devam etmektedir.

Firmamız ; imal etmiş olduğu ürünlerin insan yaşantısında ne kadar önemli ve gerekli olduğunun , bilinci ile çalışan , İMALATÇI FİRMAdır.

Misyonumuz
NEDEN VARIZ ? NE İŞ YAPARIZ ? KİME HİTAP EDERİZ ?

öncelikle insan olarak , sağlıklı ,yetenekli ve güçlü bir şekilde dünyaya geldiğimiz için şükretmek.
yüksek kaliteli şirket olmak için, gerekli şartları işimizde eksiksiz olarak uygulamaya çalışmak.
uygulanabilir, yararlı anlamlı ,etkin ve verimli , hayallerimiz , düşüncelerimiz, stratejilerimizin, amaç ve hedeflerimizin olması.
Branşımızla ilgili profesyonellik kazanarak , insanlığın yararına dizayn etmek, ÜRETMEK ,pazarlamak ,ve bitmek tükenmek bilmeyen bir azim ve coşku ile HİZMET ETMEK.

MODERN VE RAHAT BİR ÇEVREDE YAŞAMANIN
HERKESİN HAKKI OLDUĞUNA İNANIYORUZ.

vizyonumuz
Gelecekte biz
Geçmişten kazandığımız tecrübe ve deneyimlerden faydalanarak,

Gelecek yıllarda; modern ve rahat yaşam alanları için gerekli ihtiyaçların ne şekilde değişim ve gelişim gösterebileceğine göre yatırımlar yaparak vakti gelince HİZMETE SUNMAK.

Sektöre göre : Peyzaj firmaları , Dekorasyon firmaları ,

Semte göre : Yenimahalle Peyzaj - Yenimahalle Dekorasyon -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası