Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

İvedik Organize Sanayi 1466. Sok. No: 11/13 Ostim / Yenimahalle / Ankara

03123404040

http://www.basgulgrup.com.tr/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (34.236.152.203) ile birlikte kayıt edilecektir.

Başgül Grup hakkında;

BAŞGÜLGRUP OLARAK YENİLENEBİLİR ENERJİ ÇÖZÜMLERİ ÜRETMEK

BAŞGÜLGRUP Ltd.Şti. nin 1987 den bu yana başlıca amaç ve gayelerindendir.Firmamızın ilk temelleri Rahmetli babamız Hacı Mustafa BAŞGÜL tarafından 1980 yıllarında kırşehirde atılmıştır. Yıllardır firmamız enerji,yenilenebilir enerji, led aydınlatma sistemleri hususlarında,imalat, danışmanlık ,proje,mühendislik ve uygulama faaliyetlerini yürütmek ve bu konulardaki yeni teknolojileri takip etmek ve hayata geçirmektir.

Başgülgrup Ltd.Şti. müşterilerimizin enerji çözümleri doğrultusunda yaşamın olduğu her yerde konutlarda, sanayi bölgelerinde, arazi koşullarında, tarla ve taşra yerleşimlerinde dağda, yaylada, kırda ,denizde enerji üretimi ve led aydınlatma konularında çözümler üretmek için yapılanmış köklü bir firmadır. Her şartlarda ihtiyaçlara cevap veren stratejik planlama yapısına sahiptir.

Her yıl milyonlarca ton karbon monoksit ve sanayi ve endüstriyel atıklar, diğer zehirli gazlar dünya atmosferine,yeryüzüne atılmaktadır. Hızla kirlenen çevre için uygulanabilecek en verimli enerji çözümlerini yenilenebilir enerji kaynakları olan güneş, rüzgar ve hidrolik enerji kaynakları ile ilgili uzman kadroları ile Başgülgrup çocuklarımıza temiz, sağlıklı bir çevre ve geleceğin sağlanması için çalışmaktadır.

Türkiye İçin Yenilenebilir Enerji (FOTOVOLTAİK) "Güneş Enerjisinden Elektrik Üretimi"''Led aydınlatma"

1987 yılından bu yana enerji, sektöründe hizmet vermeye devam eden firmamız Türkiye'de son 10 yılda gelişen güneş enerjisinden elektrik üretimi olan fotovoltaik ve led aydınlatma sektöründe BAŞGÜLSOLAR(BGS SOLAR,BGS LED) Basgül Solar , Led olarak yüksek kaliteli ürünlerimizi birçok ülkeye ihraç etmenin yanısıra dünyaca tanınmış fotovoltaik güneş enerjisi ekipmanlarını Türkiye pazarına sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Fotovoltaik ürünlerle ve su arıtma sistemleri ile ilgili tecrübemizi hem Türkiye pazarına hem bütün dünyaya doğru ve güvenilir bir şekilde sunmayı amaç edinen firmamız ürün ve sistem kalitesini temel alan hizmet anlayışına sahiptir. Başgül grup olarak sizlerin enerji sorunuza(Aydınlatma sisteminizi Led'e çevirerek) %60 ila %80 Tasarruf sağlatıyoruz. İhtiyaç duyulan yerlerde Güneşten Elektrik üreterek, Çözüm üretiyoruz.

BAŞGÜLGRUP LED AYDINLATMA(BGS LED)

Aydınlatma LED teknolojisi ile yapılmaktadır. Kullanılan LED lerin 100.000 saat ömrü olmasından dolayı herhangi bir aydınlatma malzemesi değişimi gerektirmemektedir. Arıza verdi, ampül patladı, balans arızası, ampül deyiştir Derdi olmaz. Enerjide %60 ila 80 Tasarruf sağlar. Elektrik arızasına koşuşturmaktan kurtulursunuz. Çevre, park, bahçe, cadde, sokak aydınlatmasında Sorunsuz çalışır, En az 15 yıl ömrü sayesinde, Kullanılan Ultra Mega Bright LED'ler yüksek, parlak ve temiz ışık rengi ile aydınlatma yapılır. Aylık 10.000TL lik Aydınlatma giderinizi 2000TL ila 3000TL arasına düşürebilirsiniz.

Sektöre göre : Enerji firmaları , Elektrik Enerji firmaları ,

Semte göre : Ostim Enerji - Ostim Elektrik Enerji -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası