Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Mesnevi Cad. No: 44 Ayrancı / Çankaya / Ankara

03122197212

http://www.bumerangpromosyon.com.tr/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (18.119.107.96) ile birlikte kayıt edilecektir.

Bumerang Promosyon hakkında;

Bumerang A.Ş.
Kimdir? Neler yapar?

BM-Bumerang Promosyon olarak 2008 yılında faaliyete başlayan firmamız yurtdışından ithal ettiği ve yurtiçinden temin ettiği promosyon ve hediyelik eşya ürünlerinin toptan satışını yapmaktadır.

Bumerang Promosyon direkt ithal ya da imal ettiği promosyon ürünleri stoklu bir şekilde sunan tedarikçi bir firmadır. Hazır stoklu ürün arayan firmalar için en kolay çözüm ortağı olmaktadır. Satışlar katalog üzerinden değil, direkt stoklarımızdan yapılmaktadır.

Promosyon Kalem , promosyon usb bellek , promosyon powerbank gibi birçok promosyon ürün çeşidi firmamız tarafından direk ithal yolu ile temin edilmektedir.Ayrıca firmamız kendi bünyesinde barındırdığı matbaa makineleri,lazer ve serigrafi baskı donanımları ile işlerinizi kolaylaştırıp itina ile en kısa sürede taleplerinizi karşılamaktadır.

Siz değerli müşterilerimize hızlı,kaliteli ve sorunsuz promosyon ürün tesliamatı gerçekleştiren Bumerang A.Ş. yılların kendisine kattığı tecrübe birikimi iş azmi ile 6 yıllık sürede ankara promosyon firmaları içerinde sözsahibi olmayı başarmıştır.

Değerli İş Ortaklarımız ,Kalifiye Personelimiz ve Seçkin Tedarikcilerimiz ile Sizlere Uzun Yıllar Hizmet vermek için varımızı yoğumuzu ortaya koyarak çalışmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla

MELTEM BESLER
GENEL MÜDÜR

BUMERANG ORGANİZASYON PROMOSYON MATBAA
SANAYİ TİCARET A.Ş.

Sektöre göre : Ambalaj sanayi firmaları , Promosyon firmaları , Basım Yayın firmaları ,

Semte göre : Çankaya Ambalaj sanayi - Çankaya Promosyon - Çankaya Basım Yayın -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası