Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Basınevler Mah. Aydemir Cad. No: 1 / A Keçiören / Ankara

03123227412

http://www.mervenindikisatolyesi.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (13.58.112.1) ile birlikte kayıt edilecektir.

Mervenin Dikiş Atölyesi hakkında;

Merve'nin Dikiş Atölyesi
''Bayan giyim sektöründe neden kişiye özel üretim''

Bir kimlik ifadesi olan giyimin,hanımlar için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.Çünkü üzerimizdekiler yalnızca birer kumaştan ibaret değil.. Hazır bayan giyim sektörü standart beden ölçülerini hitap etmektedir.Bir çok bayan vücut özelliklerine uygun kıyafet bulmakta güçlük çekmektedir.Ayrıca bayan müşterilerimiz genellikle istediği modeli bulamamakta veya giyecekleri kıyafetin çok özel olmasını istemektedirler.Atölyemizin temel amacı; elbise,tunik,abiye,nişanlılık giyiminde,kişi özel üretimle (haute coutere) bayan müşterimizi mutlu etmektedir.

Günümüzde iyi ve doğru giyinmek oldukça önem taşımaktadır. İşte tamda bu fikirden yola çıkarak doğdu.Atölyemiz 2015 ankaranın soğuk kış günü şubat ayında 40m lik dükkanla başladık.Sizlerin yoğun ilgisi ile 2016 haziran ayında 100m lik yeni dükkanımızda butik ve atölye bölümü ile hizmetinize başlamıştır. Merve'nin dikiş atölyesinde,bayan müşterilerimizi hayalleriyle buluşturmak için rehberlik ediyoruz.Fiziğinize ve tarzınıza uygun modelleri öneriyoruz.

''TEK OLSUN SİZİN OLSUN''

Sektöre göre : Terzi firmaları , Hizmet sektörü firmaları ,

Semte göre : Keçiören Terzi - Keçiören Hizmet sektörü -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası