Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (18.221.146.223) ile birlikte kayıt edilecektir.

Evodak Apart Konaklama Hizmetleri hakkında;

Hakkımızda

1990'dan buyana inşaat sektöründe faaliyet gösteren Firmamız, İstanbul Ankara Mersin ve Bodrum Yarımadasında ki Yalıkavak, Gümüşlük beldelerinde; yapmış olduğu Daire & Evler, Müstakil yazlık villalar ve tatil sitelerindeki yatırımlarını;

2004 yıllından itibaren Günlük, Kısa Sürelik, haftalık, aylık ve sezonluk kiralama ile başlamış olduğu Turizm Konaklama sektöründe faaliyetlerine devam etmektedir.

Şehirler ve Turizm bölgelerinde Otel Motel, Pansiyon, Konuk evi, gibi konaklamalara ilave olarak oda, daire, apart daire, süit daire, rezidance, müstakil ev veya müstakil yazlık, villa dağ evleri, kayak evleri, kırsal Yayla evleri alternatif olarak ihtiyaç duyulmaktadır.

Sektördeki meydana gelen arz ve talebi arayışını karşılamak amacıyla Evodak Konaklama Truzim & İnşaat Online Ltd.Sti. http://www.evodak.com sitesi ile Pazar platformu olarak web ortamında online Konaklama portalı oluşturmaya başlamıştır.

Firma / Şirket Yöneticileri, Kongre katılımcıları, İşadamları, Delege Üyeleri, Fuar katılımcıları,
Tedavi & Sağlık için bulunanlar, Fuar ziyaretçileri, Siyasi amaçlı gelenler, Yabancı firmalar & Çalışanları, Oda Üyeleri, Satın alma görevliler, Mezuniyet & Yemin törenlerine, Bayiler & Mümessiller, Dernek Üyeleri, Öğrenci & Stajyerler, Film & Dizi Oyuncuları, Vakıf Üyeleri, Vize Amaçlı gelenler
iş adamları Tüccarlar, Esnaflar, vb gibi bir çok yolculuk seyahat edenlerin Otel Motel Konuk evi gibi Konaklama yerlerinin alternatifi olan, şehirlerdeki konaklama ihiyaçlarının Günlük, Haftalık, Aylık, Sezonluk Kiralık, Evler, Daireler, Apartlar, Mustakil Evler, Villalar, Ofislerin kiralanması

Tatil Amaçlı Yazlıklar, , Mocamplar, Çiftler, Yayla Evleri,Müstakil Havuzlu Villalar, ve bunlar gibi bir çok Konaklama imkanı sunmaktadır.

Saygılarımızla,

Evodak Truzim İnşaat & Online Bilişim Ltd.Şti.

Sektöre göre : Konaklama firmaları , Otel firmaları , Turizm firmaları ,

Semte göre : Çankaya Konaklama - Çankaya Otel - Çankaya Turizm -

 

"Ankara Çankaya Konaklama" firmaları

Diğer tüm kayıtlı Ankara Çankaya Konaklama firmaları

 

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası