Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Seyran Cad. No: 57 / A Seyrabağları / Ankara

03124367560 - 03124367561

http://www.atakannakliyatankara.com/

http://www.ankaranakliyattasimacilik.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (34.230.35.103) ile birlikte kayıt edilecektir.

Atakan Nakliyat hakkında;

Biz Kimiz

Atakan nakliyat taşımacılık ve nakliye sektörüne 1990 yılında merkezi Çankaya olarak hizmete girmiştir ve 24 yıldır aralıksız bir şekilde çalışmaktadır. İnsanlara iyi bir hizmet vermenin en iyi yolu onların ihtiyacını en uygun şekilde karşılamaktır. Bu nedenle Atakan Nakliyat müşterilerine taşımacılık, asansörlü taşımacılık, depolama hizmeti vererek onların her türlü nakliye işlerini evden eve, şehirler arası güvenle yapmaktadır.

ANKARA EVDEN EVE ve ŞEHİRLER ARASI NAKLİYAT
Türkiye'nin neresine taşınmayı planlarsanız planlayın 24 yılı aşmış nakliye deneyimi uzman nakliye taşıma ekibimiz sayesinde evden eve nakliyat işinizi herhangi bir zorluk yaşamadan Ankara ATAKAN Nakliyat profesyonel taşımacılık bu iş için 24 yıldır emek vermiş adeta biçilmiş bir kaptandır.
Evinizi müstakil bir eve, köy evi, yada şehirden uzakta bir eve taşınsanızda nakliye işleminizi Ankara Çankaya'daki ofisimizle her adımı atabilecek en sorunsuz şekilde evinizi, eşyanızı ve ofisinizi taşıyalım.
Biz her sene kelimenin tam anlamıyla yüzlerce binlerce ev taşımayı üstleniyoruz ve üzerimize düşen her şeyi en ufak ayrıntısına kadar halledecek deneyime sahip Ankara Nakliyat firmasıyız.

DANIŞMANLARIMIZ SİZE YARDIMCI OLSUN
Evinizi taşımaya karar vediğiniz andan itibaren Ankara Atakan Nakliye her an hizmetinizdedir. Nakliye danışmanlarımız sizin için uygun zamanda eşyanızı inceleyerek taşınma hakkında düşüncelerini ve taşınmanın içeriği ile alakalı durumları sizinle paylaşır. Evinizdeki tüm eşyaları (kömürlük eşyaları, garaj eşyaları, alet ve ekipmanları) nasıl taşınacağı konusunda sizlere bilgi verilmektedir. Ayrıca danışmanlarımız olabilecek olumsuz durumda sizleri koruyan şartlar ve yasal haklarınız konusunda bilgilendirmektedir.

Sektöre göre : Nakliyat firmaları , Şehiriçi Taşımacılık firmaları , Lojistik ve Nakliye firmaları , Lojistik ve nakliyat firmaları ,

Semte göre : Seyranbağları Nakliyat - Seyranbağları Şehiriçi Taşımacılık - Seyranbağları Lojistik ve Nakliye - Seyranbağları Lojistik ve nakliyat -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası