Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Ulubat Sok. No: 60 Siteler / Ankara

03123484805

http://www.sakadekor.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.133.160.156) ile birlikte kayıt edilecektir.

Saka Dekorasyon hakkında;

HAKKIMIZDA
Sektördeki üçüncü kuşak 60 yıllık geçmişimizle mobilya dekorasyon işleri yapmaktayız 2000 yılından bu yana ise mevcut sektörümüze paralel giden yapı inşaat ev tadilat anahtar teslim dekorasyon cafe yenileme banyo tadilatı yenileme ahşap merdiven fayans ankarada mutfak dolabı imalatı yenilemesi tadilatı komple ev yenileme işleri yapmaktayız bunların yanında ise gerek ihale gerekse kamu dan temin birçok kurum ve kuruluşlarada hizmet verdik ve aynı heyecan la yeni projeler için hiç durmadan çalışıyoruz

Sayısız referanslarımızın işimizi ne kadar ciddiye aldığımızı ve devamlılığımızın göstergesi olduğunu hatırlatırız

Bünyesinde tecrübeli kalifiye eleman ve teknik kadrosu bulunan firmamız sizinlede çalışmak için hazır beklemektedir saygılarımızla

Şirketimizin ana prensipleri; doğru hizmet sunmak, verimlilik, hızlı üretim ve yaratım ile müşterilerinin beklentilerine cevap verebilmektir. Temel ilkemiz hedefe kaliteli ve süratli bir şekilde ulaşarak MUTLAK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ yaratmak ve sınırsız hizmet anlayışını kalıcı bir işbirliği ile sürdürmektir.

SAKA Dekorasyon, bu amacı gerçekleştirmek düşüncesi ile yola çıkarak, Ankara'da ve Türkiye'de tasarım ve dekorasyon gibi konularda alanlarında deneyimli, profesyonel eğitim ve teknik alt yapısı ile seçkin müşterilerine farklı ve kaliteli hizmet verme yönünde çalışmalarını sürdürmektedir.

SAKA Dekorasyon, Ankara'da tasarım ve dekorasyon alanlarındaki deneyimi ve teknik ustalığı ile müşterilerinin taleplerini doğru algılamaya büyük önem verir. Hızlı, çok yönlü, yaratıcı ve disiplinli düşünce ile alternatif çözümler sunarak sizlere minimum zamanda maksimum verimlilik sağlar.

VİZYONUMUZ ve MİSYONUMUZ

İnşaat süreci ve çerçevesinde müşterileri için her türlü malzeme, gereç ve aletleri temin edilmesi.
Yapılacak inşaat ve dekorasyon işleri için farklı imajlar yaratılması amacı ile alternatifler sunulması.
İnşaat materyalleri konusunda en seçkin ve kaliteli ürünleri imal eden ve satan firmalar ile işbirliği yapılması.
Özgün materyal taleplerini gerektiğinde yurt dışından getirerek karşılamak ve geniş yelpazede ürün seçenekleri sunmak.
Her türlü BANYO, MUTFAK, OFİS, MAĞAZA, KONUT v.b. için özel tasarım ,proje yapmak ve bunları uygulamak.
SAKA Dekorasyon, Ankara'da dekorasyon işleri ve hizmet verdiği tüm alanlarda, seçkin müşterilerinin taleplerini, en son teknolojileri ve yaratım gücünü kullanarak en kaliteli, en ekonomik ve en kısa sürede karşılayabilmek için her zaman hizmetinizdedir.

Tasarım,

Zihinde canlandırılan biçimdir. Bu tanımlamada zihinsel süreçlerin kullanımı ön plana çıkmaktadır. Farklılıkları bulma, hayal kurma, sorgulama, yaratıcı düşünme, eleştirel düşünme, akıl yürütme gibi üst düzey zihinsel süreçlerin tasarım yapmada önemli bir yeri vardır.

Dekorasyon,

Yaşanan mekanlar ın kullanım amaçlarına uygun olarak en verimli, estetik ve sanatsal bir şekilde tasarlanması ve düzenlenmesidir.

Sektöre göre : Mimarlık firmaları , Dekorasyon firmaları ,

Semte göre : Siteler Mimarlık - Siteler Dekorasyon -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası