Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Ahmet Taner Kışlalı Mah. 2716. Cad. Orun Villaları No: 11 Çayyolu / Çankaya / Ankara

03122400119

http://www.ataestetik.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (13.59.218.147) ile birlikte kayıt edilecektir.

Ata Estetik hakkında;

ATA ESTETİK

2012-2014 yılları arasında misafirlerimize hizmet verdiğimiz Ata Grup Tıp Merkezi içerisindeki mekanımızı, yenilenmek ve hizmet portföyümüzü genişletmek amacıyla 2014 bahar aylarında daha büyük ve müstakil bir yere taşıdık. Yeni işlemler ekledik. Tabii ki müstakil villa içerisinde ferah bir alana kavuşmak, yeni dekorasyonumuz, , hatta bahçemizin olması bile ayrı bir heyecan veriyordu bize. Öncelikli olarak ailemize ve yakın arkadaş çevremize kendilerini evlerinde hissedecekleri ve sağlıklı güzelleşme ve zayıflama ihtiyaçlarını giderebilecekleri mutlu bir ortam yaratmayı amaçladık. Dekorasyonda özel duvar kağıdı seçiminden tutun da, kendi çok hoşlandığımız kişisel eşyalarımıza kadar mekan enerjisini yükseltecek titiz bir planlama yaptık. Zamanla sırf bu sıcak ortamda sohbet etmek için uğrayan hastalarımızdan da anladığımız kadarıyla bu düşüncemizde çok başarılı olduk.

Konuklarımızın bize güvenmeleri bizce en öncelikli hedeftir. Ortamımızın dostça olması, işlemlerimizin hijyenik bir ortamda gerçekleşmesi, işlemlerin gerektirdiği titizlikle ve birbirini tamamlayan işlem sürecinde yapılması, gereksiz tekrarlardan ve detaylardan arındırılmıs olması bu hedefimize ulaşmak için sürekli göz önünde bulundurduğumuz önceliklerimizdir. Bu doğrultuda konusunda uzmanlaşmış estetisyenlerimiz üç ana birimde çalışmaktadır. Gelişmiş epilasyon ünitemizin yanı sıra, iddialı olduğumuz ikinci birimimiz sağlıklı güzelleşme, anti-aging, incelme ve zayıflama amaçlı hizmet vermektedir. Üçüncü birimimizde profesyonel el ve ayak bakımı hizmetlerimiz sunulmaktadır. Bunların dışında ozon sauna, solaryum, kırışıklık tedavileri, kişiye özel pilates ve body shaping gibi hizmetlerimiz mevcuttur. Özellikle basın yoluyla popülarize edilen ama sonuçları henüz ispatlanmamış uygulamalar yerine temel ve güven duyulan işlemlerin gerçekleştirilmesine dikkat edilmelidir. Önemli olan kişiye özel uygulamaların yapılması ve bir başkasına benzemeden genç ve sağlıklı görünümün sağlanarak devam ettirilebilmesidir. Bu doğrultuda, danışman doktorumuzun da desteğiyle dikkatle çalışmaya özen göstermekteyiz.

İlk bölümümüzde her tür epilasyon ihtiyaçlarını güvenli biçimde karşılamaktayız. İkinci bölümümüz oldukça geniş bir odada tüm yüz ve vücut bakım ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir tarzda dizayn edildi. Bu birimde standard ve özellikli cilt bakımlarının yanı sıra, vücud bakımları, bölgesel ve genel zayıflama, selülit tedavileri son teknoloji cihazlar desteğinde sürdürülmektedir. Kişiye özel pilates ve body shaping programlarımız sayesinde sadece zayıflamak değil, şekillenmek ve fit bir vücuda kavuşmak da mümkün olmaktadır. İlaveten kullandığımız ozon sauna ile yaz kış bağışıklık sistemimizi güçlendirmekte, enerji kazanmakta, toksinlerden arınmış bir vücut için diğer tedavilere destek sağlamaktayız. Yine çok kontrollü kullanılmasına dikkat ettiğimiz solaryum hizmetimiz yaz kış misafirlerimize amaçladıkları bronz teni sağlamaktadır. Yoğun istek üzerine merkezimize son ilavemiz olan el ve ayak bakımı ünitemizde profesyonel Mavala ürünleri kullanılarak yaptığımız kuru manikür, pedikür, batık ve mantar tedavileri mevcuttur. Ayrıca özel tırnak desen boyama, ipek kirpik ve kaş dizaynı ve boyaması da yapılmaktadır.

Sektöre göre : Lazer epilasyon firmaları , Kavitasyon firmaları , İğneli epilasyon firmaları , Botoks firmaları , Dolgu uygulamaları firmaları , Anti aging firmaları , Güzellik ve Bakım firmaları ,

Semte göre : Çayyolu Lazer epilasyon - Çayyolu Kavitasyon - Çayyolu İğneli epilasyon - Çayyolu Botoks - Çayyolu Dolgu uygulamaları - Çayyolu Anti aging - Çayyolu Güzellik ve Bakım -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası