Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Metro Center Avm Başkent Bulvarı No: 206 / 11 Batıkent / Ankara

http://www.asyayapidekor.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.94.150.98) ile birlikte kayıt edilecektir.

Asya Yapı Ve Dekor hakkında;

Kurumsal:
ASYA Yapı & Dekor ekibinin ana pirensipleri, HIZLI, GÜVENİLİR, KALİTELİ, EKONOMİK ve YARATICI TASARIM anlayışı ile müşterilerinin beklentilerine en iyi şekilde cevap vermektir. Temel ilkemiz tasarlamış olduğumuz projelerimize kaliteli ve süratli bir şekilde ulaşarak %100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ yaratmak ve sınırsız hizmet anlayışını kalıcı kılmaktır.
ASYA Yapı & Dekor kurulduğu günden bu yana, müşterilerine en iyi ve en kaliteli hizmeti vermeyi amaç ve hedefi olarak görmüştür. Bu amaç ve hedeflerimiz doğrultusunda; altyapımız, uzman personelimiz ve yaratıcı tasarımlarımızı da birleştirerek, farklı ve kaliteli hizmet verme yönünde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
ASYA Yapı & Dekor, iş disiplini ve kalite anlayışı ile Ankara'da tasarım-dekorasyon ve tadilat alanlarındaki deneyimi ve teknik ustalığı ile müşterilerinin taleplerini doğru ve yerinde tesppit etmeye büyük önem verir.

Misyonumuz:
ASYA Yapı & Dekor; sektöründe hedeflerini büyük bir titizlik ve disiplin içerisinde inşaa etmek, deneyimli uzman kadromuz ve kaliteli hizmet anlayışımız sayesinde dekorasyon tasarım ve tadilat alanlarında kurumsal bir firma olmaktır.

Vizyonumuz:
ASYA Yapı & Dekor; müşterilerinin problemlerini ve isteklerini en iyi bir şekilde değerlendirmeyi kendine hedef haline getirerek, yılların verdiği deneyim ve tecrübelerimiz sayesinde kaliteli malzeme kusursuz işçilik ekonomik fiyat ve zamanında teslimat ilkerinden asla ödün vermemektir.

Sektöre göre : Boya badana firmaları , Bina Mantolama firmaları , İç dekorasyon firmaları , Dekorasyon firmaları ,

Semte göre : Batıkent Boya badana - Batıkent Bina Mantolama - Batıkent İç dekorasyon - Batıkent Dekorasyon -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası