Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Alınteri Bulvarı No: 88 Ostim / Ankara

03123548076 - 03123548077

http://www.yapimall.com.tr/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (54.166.234.171) ile birlikte kayıt edilecektir.

Yapımall hakkında;


HAKKIMIZDA

YAPIMALL; yapı sektöründeki 20 yıllık profesyonel ve güvenilir yöneticilik deneyimlerini YAPIMALL ünvanı altında birleştirmiş; sektörünün öncü kişi ve kuruluşlarının duyduğu güveni "Kaybedilemez Değer" olarak benimsemiş; profesyonel yetkinlik ve teknik donanımı yüksek kadrosu ile faaliyetini ulusal ve uluslararası pazarlarda sürdüren bir şirkettir.

MİSYONUMUZ

Yapı sektöründeki müşterilerinin gereksinimlerini karşılayan, çevreye duyarlı, güvenilir ürünleri geliştirmek, sunmak ve satış sonrası hizmetleri vermek, müşteri ve çalışanların memnuniyetini ve uzun vadeli bağlılığını sağlayarak, tüm kaynakları en etkin biçimde kullanmak suretiyle, hedef pazarlarda sürekli gelişmek ve büyümektir.

VİZYONUMUZ

Müşterilerimize "en uygun" değeri sunarken, çalışanlarımız için en iyi çalışma ortamını geliştirerek, sektörümüzde takdir edilen lider konumuna yükselmek, işbirliği içinde çalıştıgımız kişi ve kuruluşlar nezdinde güvenilirliğimizi kanıtlamış olarak her zaman tercih edilen şirket olmaktır.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Kuruluşu olarak bulunduğu sektöründe bir dünya markası olma yolunda kararlı adımlarla ilerleyen firmamız kalite, özgüven, başarı prensipleri benimsemiştir.

-Müşterilerimizin şimdiki ve gelecekteki istek ve beklentileri karşılayacak şekilde sağlıklı ve kaliteli ürünler sunmak,

-Tüm kaynaklarımızı etkin bir şekilde kullanmak,

-Mükemmelliği amaçlayan anlayışımızla, performans ve yaratıcılığı geliştirecek yaklaşımları desteklemek...

Sektöre göre : Yapı malzemeleri firmaları , İnşaat sektörü firmaları ,

Semte göre : Ostim Yapı malzemeleri - Ostim İnşaat sektörü -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası