Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Bahçelievler Mah. Taşkent Cad. No: 3 D: 2 Bahçelievler / Ankara

03123956860

http://www.kocertercume.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (54.210.143.119) ile birlikte kayıt edilecektir.

Koçer Tercüme Bürosu hakkında;

Koçer Tercüme Bürosu
2000 yılında kurumsal ve bireysel tercüme ihtiyaçlarına profesyonel ve özel çözümler geliştirmek amacıyla kurulan Koçer Tercüme Bürosu, TURÇEF belgesi ile tercüme hizmeti vermektedir. Dinamik yapısı, konusuna hâkim tercüman kadrosu, araştırmacı çevirmenleri, kendini sürekli geliştiren koordinatörleri ve tercümanlarıyla Türkiye'nin önde gelen tercüme bürolarından biri olan Koçer Tercüme Bürosu, Türkiye'de faaliyet gösteren TURÇEF üyeleri bazında çeviri konusunda iş hacmi en yüksek tercüme büroları arasında yer almaktadır. Koçer Tercüme Bürosu aynı zamanda TRADOS, WORD FAST gibi çeviri programlarını profesyonel ve amacına uygun bir şekilde kullanabilen uzman tercümanlarla çalışmaktadır. Türkiye'den en çok tercüme yapan ilk 10 tercüme büroları sıralamasında yer almaktadır.

Çeviri Alanları; teknik tercüme, medikal tercüme, simultane tercüme, yeminli tercüme, hukuki tercüme, akademik tercüme, finans tercümeleri ve diğer alanlarda çeviri hizmetleri olmak üzere tüm sektörlere tercüme alanında hizmet vermektedir. Koçer Tercüme Bürosu ayrıca, mevcut hizmet verdiği sektörlerin yanı sıra konferans tercümanlığı organizasyonu, rehber tedariki, çeviri teknolojileri ve teknik tercüme alanındaki yeni yatırımlarıyla da tercüme hususunda büyümesini sürdürmektedir.

Vizyonumuz
Çevirilerinizde hızlı çözüm üreten, müşteri odaklı, güvenilir, güler yüzlü ve kaliteli tercüme hizmeti anlayışıyla çeviri sektöründe faaliyetimizi sürdürmek.

Misyonumuz
Yukarıda saydığımız her tercüme konularıyla ilgili olarak konusunda uzmanlaşmış tercümanlar, tecrübeli ve güler yüzlü ofis koordinatörleriyle hizmet veren Koçer Tercüme, çalışma ilkesi olarak kesintisiz ve istikrarlı tercüme hizmeti vermeyi ilke edinmiştir.
Tercümeleriniz için ayrıntılı süre ve fiyat bilgisi almak için info@kocertercume.com e-posta adresimize tercümesi yapılacak dokümanınızı gönderebilir ve 10 dakika içerisinde fiyat ve süre bilgisi alabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi ve kaliteli tercüme hizmeti almak için lütfen 0312 395 68 60 numaralı telefonumuzdan çevirilerinizle ilgili bizimle irtibata geçiniz.

Sektöre göre : Çeviri ve tercüme firmaları , Hizmet sektörü firmaları ,

Semte göre : Bahçelievler Çeviri ve tercüme - Bahçelievler Hizmet sektörü -

 

"Ankara Bahçelievler Çeviri Ve Tercüme" firmaları

  • Ostim Tercüme Bürosu

    Tel : 03123943083 Web : http://www.tercumeostim.com/ Adres : 1354. Cad. No: 117 Kat: 2 Ostim / Yenimahalle

    Sektör : Çeviri Ve Tercüme,Hizmet sektörü


Diğer tüm kayıtlı Ankara Bahçelievler Çeviri ve tercüme firmaları

 

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası