Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Huzur Mah. 1112. Cad. No: 24 / A Dikmen / Ankara

03124830023

http://www.messilaclama.com.tr/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.21.248.47) ile birlikte kayıt edilecektir.

Mess İlaçlama Çevre Sağlığı Hizmetleri hakkında;

kopest, İstanbul merkezli olmak üzere tüm Türkiye genelinde haşere kontrol hizmetleri konusunda faaliyet göstermekle birlikte, ülkesini tamamen yerli sermaye ile kurulup, yurtdışında Irak ( Erbil ), Rusya ( Novosibirsk ) ülkelerinde kendi sektöründe temsil eden ilk ve tek Türk firmasıdır. EKOPEST, insan sağlığına zarar veren, kentsel yaşam alanlarına yerleşmiş zararlılardan korunmak için PPCM ( İLERİ DÜZEY ZARARLI YÖNETİMİ ) sistemini kuran ve kurduğu bu sistemi interaktif metotlarla kalıcı çözümler ile sürdüren, Pest Kontrol Yönetim Şirketi' dir.

Ekopest 'in bu platformda rakiplerinden ayrıldığı temel farklılar;
PPCM ( Perfect Pest Control Management )
Zararlıları kontrolü ve önleme faaliyetleri kapsamında PPCM (Perfect Pest Control Management) modelini ilke edinen firmamızın politikası "insanlara haşeresiz ortamlar sağlamak" tır. Bu politikadan yola çıkarak insan yaşamı ile ilişkili tüm alanlarda, haşerelerle mücadele sistemlerini ekonomik ölçütlerle, maksimum düzeyde etkin ve doğal yaşama hassas ekolojik yöntem ve materyallerle projelendirir ve uygularız.

Dokümantasyon
Pest kontrol programının tüm işlem basamaklarının kayıt altına alınması izlenebilirlik açısından büyük önem taşımaktadır. Hizmet dönemi boyunca toplanan veriler dönem sonu sunumunda işletme yetkilileri ile birlikte detaylı bir biçimde değerlendirilerek bir sonraki hizmet döneminin stratejileri belirlenir. Hizmet verilen tüm projelerin aylık değerlendirme raporlarının yanı sıra trend analizleri de hazırlanmaktadır.

Önleyici Hizmetler
İşletmelerdeki en büyük tehlike kaynağı tedarikçilerdir. Tedarik zinciri yoluyla dışarıdan getirilen tüm materyaller pest transportu açısından en önemli yeri tutar. İşletmenin bu tehlikeden korunması amacıyla Kalite Departmanı veya Satınalma Departmanı işbirliği ile Pest Kontrol Kapsamında Tedarikçi Değerlendirmeleri gerçekleştirilmektedir. Pest kontrol programı uygulanma aşamasında da izleme devam ettiği gibi uygulama sahasında gelişen faaliyetler (inşaat tadilat yıkım vb.) neticesinde kılavuz raporlar hazırlanarak yönetime sunulur.

Eğitim Hizmetleri
"Bir işletmenin Pest Kontrol Performansı ancak o işletme çalışanlarının bu sisteme katkısı ile sağlanabilir" Yıl içerisinde işletmede aktif rol alan çalışanlara pest kontrol eğitimi verilerek desteğinin alınması Sanitasyon ve Hijyen koşullarının iyileştirilmesini hızlandırmakta ve böylece zararlıların beslenme ve barınma kaynaklarının ortadan kaldırılması yönünde avantaj sağlamaktadır.

İnsan Kaynağı
"Ekopest gücünü çalışanlarından alır". Biyolog, Ziraat Mühendisi, Kimyager ve Peyzaj mimarlarından oluşan yönetim kadromuz ile iyi eğitilmiş ve sürekli denetlenen operasyon kadromuzla hizmetin kalite kavramı içerisinde verilmesini sağlamaktayız.

Kurumsallaşma
Ekopest, faaliyetlerini kişilere bağlı kalmadan sürdürebilmenin alt yapısını hazırlamıştır. Kurumsallaşma süreci içerisinde hazırlamış olduğumuz temel işlemler;
Personelimize İş ve görev tanımları açık olarak yapılmaktadır.
İşletme içi kurallar ve yönergeler belirlenmiş ve çalışanlarımıza bildirilmiştir.
İşletmemizdeki(Personel, mali işler, operasyon, pazarlama vb. gibi) birimlerin iş akışları tespit edilmiştir.
Firmamızın kendisine has temel ilkeleri ortaya konulmuştur.
Yetki ve sorumluluklar özenle tespit edilmiş ve verilmiştir.
Yetki ve sorumluluklar, o yetkiyi veya sorumluluğu taşıyabilecek kişilere verilmiştir.
Nihai kararlar istişare ile almaktayız.
Denetim
İnsan odaklı bir hizmet modeline dayanan sistemimizin kusursuz bir şekilde işlemesi için tüm operasyonumuz haberli ve habersiz denetim modelleri ile kontrol edilmektedir. Denetim modelimizin en büyük farklılığı ise, denetim sonuçlarının şeffaf bir şekilde müşterimizle paylaşılması ve sonuçlara göre alınacak aksiyonların hızlı bir şekilde harekete geçirilmesidir.

Hizmet Ağı
Ekopest 'in özellikle zincir işletmeler tarafından tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden birisi kaliteli hizmetini sadece İstanbul'da değil tüm Türkiye genelinde aynı standartta sunabilmesidir. Ekopest çözüm ortaklığı sunduğu müşterilerinin il ya da bölge dışı projelerinde taşeron kullanmaz. İstanbul genel müdürlük olmak üzere; Ankara, İzmir, Antalya, Samsun, Adana, Diyarbakır, Eskişehir illerinde bulunan mobil ekiplerimizle tüm Türkiye genelinde aynı kalite ve standartta hizmet verebilmekteyiz.

İş Sağlığı ve İş güvenliği
Hizmetlerimizin yapılması sırasında işyerinizdeki fiziki çevre şartları sebebiyle işçilerin maruz kaldıkları sağlık sorunları ve mesleki risklerin ortadan kaldırılması veya azaltılması ile alakalı olarak firmamız tüm çalışanlarına bu konuyla ilgili kanun yürürlüğe girmeden önce 2011 yılında A sınıfı bir iş güvenliği uzmanı tarafından ' Yüksekte, Kimyasalla ve Elektrikle çalışma' konularında eğitim ve sertifika verilmiştir. Çok tehlikeli sınıfa giren hizmet dalımızla alakalı olarak çalışanlarımızın ve müşterilerimizin can güvenliği her işin başında gelmektedir.

Ekopest 'Bayer Koruma Programı Üyesidir'

Bayern

Bayer Koruma Programı Nedir?
Bayer, 83 ülkede 150 yıldan bu yana hizmet vermektedir. Yenilikçi ürünleri ve hizmetleri ile müşterileri ve paydaşları için sürdürülebilir gelişim ilkesi altında çözümler sağlamaktadır. Bayer insanların yaşam kalitelerini artırırken günümüzün önemli sorunlarına da çözüm getirmektedir. Bayer Koruma Programı, Bayer CropScience – Çevre Sağlığı İş Birimi tarafından tasarlanmış haşere ve kemirgen kontrol programıdır. Başlıca amacı, çevre sağlığı ilgili faktörlerin önemlilik bilincini arttırmak, pest kontrol pazarına değer katmak ve bu sektörde hizmet veren firmalarla bir iş ortaklığı kurmaktır.

Dünyada Brezilya, Arjantin, Meksika ve Hindistan'da sürdürülmekte olan program sayesinde pest kontrol sektöründeki firmalar Bayer markası ile iş birliği içerisinde hareket ederek marka değerlerini ve iş potansiyellerini artırmayı planlamaktadırlar. Program içerisindeki firmalar pazarlama, satış, güncel düzenleyici mevzuat ve teknik yeterlilik kriterleri üzerinden değerlendirilerek Bayer CropScience – Çevre Sağlığı İş Birimi tarafından akredite edilirler.

Akredite edilen firmalar Bayer ile birlikte hareket ederek müşterilerine yenilikçi çözümler ile birlikte yüksek müşteri memnuniyeti sunmayı hedeflerler. Hizmet götürdükleri hane ve ticari işletmelerde Bayer Çevre Sağlığı ürünlerini ve Bayer Koruma Programına özel mühürleri kullanarak Bayer'in marka imajını paylaşırlar. Bayer'in kurumsal desteğinin yanı sıra, pazarlama, satış ve teknik destek anlamında da Bayer'in sağladığı ayrıcalıklardan faydalanmaktadır. Ayrıca Bayer pest kontrol firmalarının saha çalışmalarında ve kilit müşteri ziyaretlerinde eşlik etmektedir.

Bütün bu destek ve iş ortaklığının sonucu olarak firmanın ve Bayer'in işbirliğini geliştirmesi beklenirken, son tüketici seviyesinde kaliteli hizmetin ve müşteri memnuniyetinin ulaştırılması planlanmaktadır.

BAYER KORUMA PROGRAMININ FAYDALARI
Bayer koruma Programı, programa üye olan pest kontrol firmaları ve son tüketici için temel olarak en üst seviyede hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini hedeflemektedir. Program üye olan pest kontrol firmaları geçtikleri değerlendirme sonrasında Bayer mührünü kullandıkları yerlerde 100% Bayer ürünlerini kullanarak son tüketiciye hizmet vereceklerini taahhüt etmektedirler. Bayer Koruma Programının amacı pest kontrol sektöründe hizmet veren ve kalite hizmet sunan firmaları Bayer akreditasyonu altında bir araya getirerek müşterilerin ihtiyaç duydukları kaliteli ve güvenli hizmeti kendilerine sunmaktır.

Bayer Koruma Programının Son Tüketicilere Sunduğu Ürün ve Hizmetler
Bayer tarafından akredite edilmiş firmamız ile pest kontrol hizmeti verilmesi.
Kaliteli, güvenli ve etkisi yüksek Bayer ürünleriyle üstün hizmet sunulması.
Aileniz ve sevdikleriniz için güvenli uygulamaların gerçekleştirilmesi.
İşimizin sürekliliği ve firmamızın prestijini korumak için size özel paketler.
Zararlı problemlerinize en kısa sürede, kesin ve kalıcı çözümler.
Yüksek müşteri memnuniyetinin sağlanması.
Ekopest haşere kontrol hizmetleri olarak, içinde bulunduğumuz hizmet sektörünün zorluklarının ve rekabet koşullarının dâhilinde müşterilerimize 'Farklı, değişik, Yeni Fikirler' bulmaya ve bunları uygulamaya çalışmaktayız. Tüm tecrübelerimizi aldığımız eğitimler dışında, Türkiye'nin tüm bölgelerinde değişik iklim ve jeolojilerinde yaptığımız çalışmalara borçluyuz. Gelişime inanan bir firma olarak geldiğimiz noktanın, son nokta olmadığının farkındayız. Dolayısıyla siz değerli müşterimizle birlikte yol almayı, problemlerinize çözüm olmayı ve taşeron mantığından uzak çözüm ortağı olarak görülmeyi arzu etmekteyiz.

Sektöre göre : Çevre Koruma firmaları , Peyzaj firmaları , İlaçlama firmaları , Sağlık sektörü firmaları , Dekorasyon firmaları ,

Semte göre : Dikmen Çevre Koruma - Dikmen Peyzaj - Dikmen İlaçlama - Dikmen Sağlık sektörü - Dikmen Dekorasyon -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası