Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Demetgül Mah. 411. Sok. No: 7 / 14 - B Yenimahalle / Ankara

03124723503

http://ankarailaclamasirketi.com/

http://haserevebocekilaclama.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.238.84.213) ile birlikte kayıt edilecektir.

Övgü İlaçlama hakkında;

Yaşam alanlarınızda sağlıklı, hijyenik ve huzurlu bir ortam yaratabilmek için hizmet vermektedir. Bu çerçevede Övgü İlaçlama sizler için Ankara'da, Ticari ve Endüstriyel Haşere Yönetim Programlari Konut ve Sitelere Özel Haşere Kontrol Hizmeti Uçan Haserelerle Mücadele Sanitasyon ve Tecrit Kontrolleri hizmetlerini sunmaktadir.

Ticari işletme alanlarınız olan dükkan ve fabrikaların yanısıra, yaşam alanlarınız kapsamındaki evlerde, binalarda ve sitelerde, eğitim ve sağlık kurumlarında hijyeni sağlamak bir çok hastalıktan ve psikolojik etkilerden kurtulmak için en önemli faktördür. Tüm bu alanlarda sağlıksız şartlar oluşturabilecek olan böcek, haşere ve farelerden arınmak istiyorsanız en etkili ve hızlı olan yol ilaçlamaktır.

Haşere, böcek ve fare ilaçlamalarının yapilmamasi durumdan tifüs, sarılık, veba, sıtma vb gibi zararlıların taşıdığı hastalıkların ailemize bulaşabileceğini unutmamalıyız.

Sektöre göre : İlaçlama firmaları , Sağlık sektörü firmaları ,

Semte göre : Yenimahalle İlaçlama - Yenimahalle Sağlık sektörü -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası