Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Atatürk Bulvarı No: 88 / 13 Kızılay / Ankara

03124170470

http://www.eskudatercume.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (18.222.163.31) ile birlikte kayıt edilecektir.

Eskuda Tercüme Bürosu hakkında;

Her alanda başarı

Eskuda Tercüme olarak, Eskuda English Academy'e kazandırmış olduğumuz başarının ardından, tercüme alanında da tecrübelerimizi ve heyecanımızı sizlerle paylaşmak ve bu konudaki çözüm ortağınız olmak adına bir atılım gerçekleştirdik.

Bu konuda ki amacımız belirttiğimiz gibi ihtiyacınızı sadece bir çeviri hizmeti olarak görmeyerek, kendi işimiz gibi sahipleniyor ve titizlikle çalışmalarımızı sonlandırıyoruz.

Prensipler

Her bir tercüme elemanımızı özenle seçerek, uzmanı olduğu alanda (Tıp, Hukuk, Akademi, Tarih vb.) gerek birey gerekse takım çalışmasını organize etmekteyiz. Böylelikle çalışmalarımızda bütünlük ve titizliği ön plana çıkarmaktayız.

Çeviri ihtiyaçlarınızı kalıplara dahil etmeden, gerek 1 sayfa gerekse 1000 sayfaya aynı özenle ve titizlikle yaklaşarak, tercüme ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler getirmek öncelikli politikalarımızdan biridir.

Bu noktada, hizmet alanı ne olursa olsun, imkanlarımızı seferber etmeye hazırız. Sahip olduğumuz tecrübe ve donanım ile tercüme taleplerinizi, söz verdiğimiz gibi en hızlı, en doğru ve en uygun şekilde yerine getirmeyi hedeflemekteyiz.

Sektöre göre : Çeviri ve tercüme firmaları , Hizmet sektörü firmaları ,

Semte göre : Kızılay Çeviri ve tercüme - Kızılay Hizmet sektörü -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası