Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Ulubey Mah. Şenkal Sok. No: 43 / 7 Siteler / Altındağ / Ankara

http://www.fiberciahmet.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.135.200.211) ile birlikte kayıt edilecektir.

Fiberci Ahmet hakkında;


FİBERCİ AHMET , verdiği tüm hizmetlerde müşteri memnuniyetini ön planda tutar.Müşterilerinin tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için onların isteklerini tam ve eksiksiz olarak anlamaya çalışır.Beklentilerin üstünde kalite ve hizmet, FİBERCİ AHMET 'e göre her zaman ve her müşteriye en iyi şekilde verilmelidir.

Daima en modern ve en çağdaş teknolojileri kullanarak kaliteyi herşeyin üstünde tutan FİBERCİ AHMET için ekonomik olmak da büyük önem taşır.İş verimliliğini arttırarak hem düşük maliyetli, hem de kaliteli üretim yapmak ve üretimlerini zamanında teslim etmek FİBERCİ AHMETİN vazgeçilmez ilkelerinden biridir.

FİBERCİ AHMET küçük büyük demeden her işi, tecrübe ve bilgiye dayalı, devamlı kendini yenileyen ve yüksek kalitedeki üretim mantığıyla gerçekleştirdiğinden, hiçbir projeyi biten bir iş olarak görmez.Onun için yapılan her iş, kalıcı ilişkilerin kalıcı bir temsilidir.Bu yüzden, FİBERCİ AHMET satış sonrası desteğe çok önem verir ve müşterilerinin ihtiyacı olan desteği herhangi bir aksama olmadan satoş sonrası da sunmaya devam eder.

Yaptığımız her işin, çalışanlarımıza, topluma çevreye ve ülkemize yararlı olmasına önem veririz!

Her işinde topluma, çevreye ve insanlığa yararlı olmayı kendine hedef edinen FİBERCİ AHMET, ülke ekonomisine ve istihdama her geçen gün daha fazla katkıda bulunmak için kendisiyle yarışmaktadır.FİBERCİ AHMET, çalışanlarının ve iş hayatına yeni başlayan gençlerin mesleki eğitimini, sektöre ve topluma faydalı donanımlı bireyler kazandırılması olarak görür ve bunu için gerekenleri var gücüyle yapar.

Sektöre göre : Diğer firmaları

Semte göre : Siteler Diğer

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası