Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

G M K Bulvarı No: 34 / 4 Demirtepe / Ankara

03122312477 - 03122296642

http://www.aleynadanismanlik.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (18.217.228.35) ile birlikte kayıt edilecektir.

Aleyna Tercüme - Danışmanlık hakkında;

Dünyada konuşulan 100'lerce dil var ve iletişim kurmak her alanda bir ihtiyaçtır. Bunu yazılı yada sözlü olarak oluşturabilirsiniz, fakat kılavuzunuz yeterince deneyimli değilse yarı yolda sizleri bırakma ihtimalleri de vardır

Aleyna Tercüme ile müşteri taraflı bakış açımız ile isteklerinizi en makul derecelerce ve en deneyimli çalışanlarımızı yönlendirerek tamamlamak istiyoruz. Kurumsal yapımız, her geçen gün artan referans sayımız, yurt içi ve yurt dışı deneyimlerimizde dünyaca kabul edilen ve en çok konuşulan diller ile oluşturduğumuz çalışmalar ile tercümanlık hizmetlerinde hep yanınızdayız.

Yeminli tercümanlarımız ile hızlı ve doğru sözlü yada yazılı çeviriler yaparken, ekonomik fiyat tarifemiz ile kaliteyi uygun rakamlarla sizlere sunmaya devam ediyoruz. Dijital yada fiziki baskı eserler, aklınıza gelebilecek çok sayıda sesli yada videolu materyaller üzerinden, teknik, ticari, akademik, sağlık... ve daha fazla konulu eserler, ödevler, kimlik yada belge tercümelerinden, şirketler arası ilişkiler yada kişisel görüşmelerinizde uzmanlarımızdan destek alarak, fark oluşturmanız mümkündür.

Müşterilerimizin dosyaları asla 3.cü şahıslar ile paylaşılmaz ve yeminli tercümanlarımız ile büyümekte olan bir şirketiz. İsteklerinizi en kusursuz şekilde oluşturabilmek için gerekli alt yapı ve ekibe sahibiz. Müşteri memnuniyetini en üst seviyelerde tutmak için kaliteli hizmet üretmemizin farkındayız ve zamanında teslim edilmesi gereken, tam istediğiniz gibi projeler için bizi rahatlıkla seçebilirsiniz.

Sektöre göre : Danışmanlık firmaları , Çeviri ve tercüme firmaları , Hizmet sektörü firmaları ,

Semte göre : Demirtepe Danışmanlık - Demirtepe Çeviri ve tercüme - Demirtepe Hizmet sektörü -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası