Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

G. O. P. Mah. Ankara Cad. Ticaret Merkezi No: 112 / 78 Gölbaşı / Ankara

http://www.akpakankara.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.131.13.37) ile birlikte kayıt edilecektir.

Ak Pak Temizlik Hizmetleri hakkında;

Kurumsal

Şirketimiz kuruluşundan bu yana başarı ile sunduğu ve geliştirdiği hizmetler sayesinde gün geçtikce temizlik sektöründe hızla yükselmektedir.. Bu başarının ve gelişimin arkasında nitelikli insan kaynağımız, bilgi birikimimiz ve güvene dayalı iş ilişkilerimiz yer almaktadır. İşbirliği içerisinde olduğumuz tüm kurum ve kuruluşlarla tesis etmiş olduğumuz karşılıklı güven, çalışma anlayışımızın en önemli değerini oluşturmaktadır. Güvene dayalı güçlü ilişkilerimizin bundan sonraki süreçte de tüm paydaşlarımız ile sürdürülmesi en önemli gayretimiz olacaktır. Temizliği Hizmet verdiğimiz herkese hissettirmek için yolumuza umut ve heyecanla devam etmekteyiz.

Hakkımızda

AKPAK TEMİZLİK Hizmetleri 2016 yılında genç ve dinamik kadrosuyla hizmet hayatına başlamıştır. Siz değerli müşterilerimize her türlü temizlik hizmetini en iyi şekilde sunmak amacıyla; eğitimli, deneyimli ve nitelikli personel kadrosu ile gerekli makine ve teçhizat olanağını tamda müşterinin istediği şekilde sağlayarak, çözüm odaklı çalışıp müşteri memnuniyetine değer vererek 7 gün 24 saat hizmet sunmaya hazırdır.

Eğitimini Kocaeli Üniversitesi Çevre ve Temizlik mezunu eğitmenler tarafından alan personellerimiz, uygulama eğitimlerini ise 15 yıllık tecrübeli kişiler tarafından almaktadırlar. Bu bilgi ve birikimle sunduğumuz; endüstriyel genel temizlik, inşaat sonrası temizlik, dış cephe ve yüksek alan temizliği, okul ve kampus temizliği, Hastane temizliği, alışveriş merkezi temizliği, özel alan temizliği bakım ve cilalama hizmetleri, cam temizliği, bitki bakımı ve çevre düzenlemesi, kurum ve kamusal açık alan temizliği hizmetlerini müşterilerine en üst kalitede sunmayı ilke edinmiştir. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda hazırlanan hizmet çözümlerimizin yanı sıra sizlere yönelik ve sunduğumuz hizmetlerde bizi farklı kılan raporlama, sürekli ve etkin haberleşme, hizmet geliştirme gibi faaliyetlerimiz kimliğimizin bir parçasıdır.

Temizliğe mazur kalan her türlü yüzey de kullanılacak malzeme ve ekipman o yüzeyde yapılan temizliği etkileyen en önemli faktördür. Bu nedenle kullanılacak ekipman veya malzemenin doğru seçilmesi ve iş veren açısından ekonomik olması da gerekir. Makine Parkımız tamamen sizlerin gereksinimlerinize göre şekillendiği gibi bizlerin uzman görüşleriyle desteklenmektedir.

AKPAK TEMİZLİK, sahip olduğu makine parkı ve seçtiği ürünlerle sizlerin beğenisini ve güvenini kazanma amacındadır. Çevre , insan sağlığı ve sürdürülebilir temiz bir dünya için TSE, ISO ve Dünya Sağlık Örgütünün (WHO) onaylı ürünler kullanarak ekolojik dengenin korunması konusunda duyarlılığını göstermektedir. Çocuklarımıza yaşanabilir bir dünya bırakma hevesindeyiz.

Teknolojik ve sektörel gelişmeleri takip ederek her zaman kendini yenileyen, çalışanlarının kişisel gelişimlerini ve memnuniyetini müşteri memnuniyeti kadar önemseyen firmamızın ana hedefi; müşterilerimize en üst düzeyde kaliteli ve güvenilir hizmeti çözüm odaklı sunmaktır. Önümüzdeki birkaç yılda Türkiyenin sayılı temizlik firmalarından biri olmak için gayret ediyoruz. Hizmette başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan AKPAK TEMİZLİK, sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.

 

 

Sektöre göre : Ev ve bina temizleme firmaları , Temizlik firmaları , Hizmet sektörü firmaları ,

Semte göre : Gölbaşı Ev ve bina temizleme - Gölbaşı Temizlik - Gölbaşı Hizmet sektörü -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası