Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Yeşilçam İşyeri Sitesi D Blok No: 76 Şaşmaz / Ankara

03122784414

http://www.3etanitim.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (18.218.129.100) ile birlikte kayıt edilecektir.

3e Tanıtım Hizmetleri hakkında;

1998 Yılında Ankara'da faaliyete başladık. Geçen zaman içinde günün gereklerine ayak uydurarak sürekli kendimizi geliştirdik. 3E Tanıtım Hizmetleri, büyük bir mağaza gibi değil butik bir mağaza gibi çalışan tam anlamıyla bir hizmet ajansıdır. Müşterilerimizin A'dan Z'ye tüm ihtiyaçları için buradayız. Müşteri memnuniyeti bizler için en önde gelen ilkedir. En düşük bütçe ile optimum faydayı sağlamak için sürekli çalışırız. Markaya ve markalaşmaya kurulduğumuz ilk günden beri çok önem vermekteyiz. Küçük işletme büyük işletme farkı gözetmeden aldığımız her firmayı ve markayı layık olduğu ciddiyette ele alırız.

Bizler; araştırmayı, düşünmeyi, okumayı, sormayı, sorgulamayı, yazmayı ve çizmeyi çok seven bir ekibiz. Bizimle çalışan firmaların başarısı bizim başarımızdır ve yaptığımız işlerdeki tüm sorumluluğu sonuna kadar üzerimize alırız.

Sektöre göre : Organizasyon firmaları , Reklam ajansı firmaları , Promosyon firmaları , Grafik tasarım firmaları , Hizmet sektörü firmaları ,

Semte göre : Etimesgut Organizasyon - Etimesgut Reklam ajansı - Etimesgut Promosyon - Etimesgut Grafik tasarım - Etimesgut Hizmet sektörü -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası