Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Oğuzlar Mahallesi İlhami Soysal Sokak (eski 64 Sokak) 20/8 Balgat / Ankara

03122854415

http://www.tekguc.com.tr/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (18.117.186.92) ile birlikte kayıt edilecektir.

Tekgüç Gümrük Müşavirliği hakkında;

TekGüÇ Gümrük Müşavirliği; globalleşen dünyanın temel unsuru olan uluslararası ticaretin bilgi alanında, sizlere gümrük hizmetlerini en iyi şekilde sunmak bunun yanında uluslararası ticaretin ayrılmaz parçaları olan nakliye ve sigorta organizasyonlarıyla gerekli mevzuatların ışığında tam anlamıyla bir danışmanlık hizmeti vermek için kurulmuştur.

Hizmet anlayışımız; malzemelerin fiili ihraç veya ithal aşamasında gümrük hizmetlerini yapmak değil, pazar araştırmalarından ve sipariş aşamasında başlayarak kambiyo taahhütlerinin kapatılmasına kadar olan süreçte, siz müşterilerimizin yurtiçi ve yurtdışında karşılaştıkları sorunlara her biri kendi alanında ihtisas görmüş ve uzmanlaşmasını tamamlamış personelimiz aracılığıyla alternatif çözüm önerileri getirmek ve sorunların çözümünü sağlamaktır.

TEKGüÇ Gümrük Müşavirliği olarak, siz müşterilerimiz için zamanın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz bu yüzden firmamızda online beyanname tescilini sağlayan Elektronik Veri Transferi ( EDI ) ve online ihracatçı birlikleri işlemlerini sağlayan e-birlik programları kullanılmaktadır ayrıca modern araç parkımızla siz müşterilerimizin isteklerine en kısa zamanda cevap vermek en önemli görevlerimiz arasındadır.

TEKGÜÇ Gümrük Müşavirliği; teknolojinin son olanaklarından faydalanıp dünya ticaretindeki gelişmeleri takip ederek, sistemli çalışma ve disiplin prensiplerinden ayrılmadan; konusunda uzman ve dinamik kadrosuyla sizlere tam anlamıyla bir danışmanlık hizmeti vermekten onur duyar.

Sektöre göre : Gümrük müşavirliği firmaları , Hizmet sektörü firmaları ,

Semte göre : Balgat Gümrük müşavirliği - Balgat Hizmet sektörü -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası