Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Suadiye Cad. Sinop Sok. No: 18 Yenimahalle / Ankara

03123449316 - 03123449179

http://www.baskentdilkonusma.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (52.91.84.219) ile birlikte kayıt edilecektir.

İletişim Başkent İşitme Konuşma Ve Ses Bozuklukları Merkezi hakkında;

KURUMSAL
Özel İletişim Başkent İşitme Konuşma Ses Bozuklukları Merkezi 2004 yılından bu yana işitme, konuşma ve ses bozukluklarında eğitim hayatına, en yeni terapi yöntemleri ile devam etmektedir. Kuruluşundan bu yana ailenin eğitim memnuniyeti odaklı çalışma prensibini ilke edinmiştir. Kurumumuz sektörünün öncülerinden biri olup sadece Ankara değil Türkiye'nin birçok ilinden gelen özel gereksinimi olan bireylere hizmetinin sunan bir eğitim kurumudur.


MİSYONUMUZ
Şirketimiz eğitim sektöründeki gelişmeleri yakından takip ederek, en yeni müdahale yöntemlerini dünya ile aynı anda öğrencilerimiz ile buluşturmayı hedefler. Özel İletişim Başkent İşitme Konuşma Ses Bozuklukları Merkezimizin temel misyonu bünyesinde bulundurduğu eğitim kadrosu ve sağladığı teknik eğitim ile öğrencilerimizin bir mavi yıldız olarak hayata kazandırmayı sağlamaktır.


VİZYONUMUZ
Özel İletişim Başkent İşitme Konuşma Ses Bozuklukları Merkezimiz eğitim sektörünün aranılır markalarından biri olarak, bünyesindeki iş ortakları, eğitimli teknik kadrosu sayesinde eğitim sektörüne kazandırdığı yenilikçi çözümler sayesinde insan hayatına kalite katmayı vizyon edinmiştir.


DEĞERLERİMİZ
Eğitim sektörü gibi hayati değer taşıyan bir alanda faaliyet gösteren şirketimiz, aileler ve okul ile olan iletişimlerinde eğitimde kalite hassasiyetini her zaman göz önünde bulundurmayı ve öncelikli hedefi kaliteli eğitimi olan bir çalışma prensibi ile hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Ailelerimiz, çalışanlarımız ve iş ortaklarımız ile ilişkilerimizde sevgi ve güvene dayanan; dürüst, paylaşımcı, disiplinli ve saygılı olmak temel değerlerimizdir.

Sektöre göre : Özel Eğitim firmaları , Özel okul firmaları , Eğitim sektörü firmaları ,

Semte göre : Yenimahalle Özel Eğitim - Yenimahalle Özel okul - Yenimahalle Eğitim sektörü -

 

"Ankara Yenimahalle Özel Eğitim" firmaları

Diğer tüm kayıtlı Ankara Yenimahalle Özel Eğitim firmaları

 

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası