Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (18.217.144.32) ile birlikte kayıt edilecektir.

Kral Anahtar Çilingirlik hakkında;

Kral Anahtar Olarak Uzun Yıllardır
Elektronik anahtarda yılların tecrübesi. Müşterilerimize Ankara Genelinde Hizmet Vermekteyiz. 7 gün 24 Saat Bize Ulaşarak Kapıda Kaldığınızı Söylemeniz Yeterli 10 dk içerisinde yanınızdayız. Kalite ve Güvenle Sizlere Hizmet sunmaktan gurur duyar. Müşteri memnuniyetini temel ilke ediniriz.

Elektronik anahtarda yılların tecrübesi.

24 Saat Çilingir Hizmeti.
24 Saat verdiğimiz hizmet içeriğinde,kilitli ve çekik kapı açılması,anahtar kaybında kapı açılması,oda kapısı açımı bulunmaktadır. Sizlere bir telefon kadar yakın olan anahtarcılık hizmetlerimizden yararlanmak günün her saatinde geçerlidir.
Ankara’nın hangi semtinde olursanız olun bize telefonla ulaştığınız sürece adresinize nöbetci anahtarcımız gelmektedir.Hızlı ve güvenilir servis için bize ulaşın.

24 Saat Oto Açma
Her marka ve model aracın kilitli kapıları açılmaktadır.Bu servisimizde kilitli kapı açmak , yedek anahtar yapmak, kilit tamiri ve bakımı,kontak tamiri ve anahtar yapımı bulunmaktadır.

Ankara'nın hangi semtinde olursanız olun bize telefonla ulaştığınız sürece adresinize nöbetci anahtarcımız gelmektedir.Hızlı ve güvenilir servis için bize ulaşın.


Sektöre göre : Çilingir firmaları , Hizmet sektörü firmaları ,

Semte göre : Emek Çilingir - Emek Hizmet sektörü -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası