Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Gersan Sanayi Sit. 2307 / 3 Sok. No: 26 Batıkent / Yenimahalle / Ankara

03122570066 - 03122570258

http://www.kresmarket.com.tr/

http://www.kresmarketi.com/

http://www.kres.market/

http://www.eğiticioyuncak.net/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.143.17.127) ile birlikte kayıt edilecektir.

Eko Kreş Market hakkında;

Anaokulu yada kreş açacaksanız, mevcut okulunuzun dekorasyonunu değiştirmek daha işlevsel bir hale getirmek istiyorsanız bizi arayın donatımı konusunda doğru danışmalık desteği alın, en kalite ve özgün ürünler ile şık bir okul öncesi eğitim kurumuna sahip olun!

Firmamız anaokulu, kreş, anasınıfı ve yönelik olarak:

- Anaokulu, kreş anasınıfı mobilyaları, donatımları, malzemeleri malzemesi alanında
Anasınıfı masa anaokulu sandalye, anasınfı dolapları, kitaplıklar, kampet dolapları duvar süslememeleri, dolap süslemeleri kalorifer kapamaları, anaokulu ayakkabılıkları ve askılıkları, oturma grupları, top havuzları, ahşap eğitici oyuncaklar, oyun evleri, aktivite setleri, tamir ve güzellik köşeleri, jimnastik ve fitnes aletleri, galoşluklar, anaokulu tuvalet ve klozet bölmeleri, figürlü aynalar, figürlü yazı tahtaları, figürlü panolar, figürlü çitler, resimlikler, müzik köşeleri, fen doğa köşeleri, soft paly oyun grupları, park bahçe oyuncakları.

Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerine yönelik olarak:
Fizik tedavi malzemeleri, grup odası ve bireysel eğitim odası mobilyaları masaları, eğitici oyuncak imalatlarını ve Türkiye çapında satışını yapmaktadır.

Sektöre göre : Anaokulu firmaları , Oyuncakçı firmaları , Eğitim araçları firmaları , Eğitim sektörü firmaları , Okul mobilyası firmaları , Mobilya sektörü firmaları , Alışveriş firmaları , okul firmaları ,

Semte göre : Yenimahalle Anaokulu - Yenimahalle Oyuncakçı - Yenimahalle Eğitim araçları - Yenimahalle Eğitim sektörü - Yenimahalle Okul mobilyası - Yenimahalle Mobilya sektörü - Yenimahalle Alışveriş - Yenimahalle okul -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası