Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

İstasyon Mah. Bosna Cad. Sincan / Ankara

http://www.ankaracicekcikiz.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.133.109.30) ile birlikte kayıt edilecektir.

Sincan Çiçekçi Kız hakkında;

Neden Biz
15 yıldan fazla süredir Çiçekçilik sektöründe olan şirketimiz hem sanatsal tasarımları hemde ekonomik fiyatlarıyla profesyonel hizmetin sınırlarını zorluyor. Çiçekçilik bizim ek işimiz değil,mesleğimiz... Sitemiz üzerindeki tüm çiçekler hergün taze olarak gelen ve bakımı yapılmış elit ürünlerdir. Şirket politikamız gereği bozuk veya yıpranmaya elverişli hiçbir çiçeği müşterilerimize teslim etmiyoruz. Çiçek siparişi vermek istiyorsanız doğru adreste olduğunuzu bilmenizi isteriz. Her türlü sorularınızı çiçek konusunda uzman olan müşteri hizmetlerimize sorabilirsiniz.
Kredi Kartı ve Eft ile GÜVENLİ ÖDEME
Sitemizdeki tüm çiçekleri Kredi Kartı(Paypal) veya Eft ile ödeyebilirsiniz. 128 bit SSL Sertifikası sayesinde %100 Güvenli Ödeme yapabilir ve sipariş sonrasında bankanızıda arayarak teğit edebilirsiniz.
Ankara Çiçekçi

Ankara çiçekçi sayfamızdan Ankara çiçek gönderimlerinizi hızlıca yapabilirsiniz. Ankara çiçek siparişleriniz için sitemizden online sipariş verebilir veya telefonlada bilgi alabilirsiniz. Ankaraya çiçek sepeti gibi çalışan firmamız, senelerin verdiği tecrübeyle Ankara çiçek gönderimlerinizi ve Ankara çelenk siparişlerinizi hızlıca Ankaranın dilediğiniz bölgesine gönderimini sağlamaktadır.
Sincan Çiçekçi

Sincan çiçekçi sayfamızdan Sincana çiçek siparişi verebilirsiniz. Sincan çiçekçisi olarak hizmetinize hazırız.

Sektöre göre : Online çiçek satış firmaları , Çiçekçi firmaları , Alışveriş firmaları ,

Semte göre : Sincan Online çiçek satış - Sincan Çiçekçi - Sincan Alışveriş -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası