Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

2432. Cad. Osmanağa Konakları Ümitköy / Çayyolu / Ankara

03122352357 - 08508406609

http://www.ramelsanat.com/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.149.255.162) ile birlikte kayıt edilecektir.

Ankara Ramel Sanat Oluşumu hakkında;

ANKARA RAMEL SANAT
Ankara'da Çayyolu Bölgesi'nin ilk sanat kuruluşu ve sanat akademisi olan Ramel Sanat Oluşumu, 20 yıldır, "Hobi Amaçlı" ve "Konservatuvar Odaklı" olmak üzere 2 temel başlıkta, sanatın Müzik, Dans, Resim ve Tiyatro dallarında her yaştan sanatsevere Ümitköy'de ve Kızılay'da eğitim vermektedir.

HER GEÇEN YIL BÜNYEMİZE EKLENEN PROJELERİN TESİRİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLARLA EĞİTİMDE FARK YARATMA GELENEĞİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ.

Çağlar boyunca kendini gösteren okulların kendi geleneğine göre şekillendirdiği kriterler göz önünde bulundurulduğunda kurumumuz sahip olduğu belirlenmiş kriterlerle alanına ışık olmaya devam etmektedir.

Oluşum, sanatın Ülkemizde gelişmesi adına alanında model alınmayı hedeflemiştir. Bu yolla doğurmayı başardığı sinerjiyi sanatseverlere aktarmaya devam ederek faaliyetlerini sürdürmektedir.

Sadece müzik eğitim programları geliştirmek için çalışan araştırma merkezine sahip Türkiye'deki ilk kurumdur ve

alanında Türkiye'de pedagojik – psikolojik yaklaşımlar üzerine yapılanmış tek eğitim kurumudur.

Sektöre göre : Tiyatro firmaları , Dans kursu firmaları , Müzik kursu firmaları , Resim kursu firmaları , Sanat firmaları , Eğlence sektörü firmaları ,

Semte göre : Çayyolu Tiyatro - Çayyolu Dans kursu - Çayyolu Müzik kursu - Çayyolu Resim kursu - Çayyolu Sanat - Çayyolu Eğlence sektörü -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası